šaljivi pjevač

Jedan od najzaposlenijih domaćih bendova ima novu pjesmu, a frontmen tvrdi da je bio odavno spreman za koronu: "Radili su tada laktovi"

Grupa Vatra - 10 Grupa Vatra - 10 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Vatra - 10 Grupa Vatra - 11 Grupa Vatra - 9 Grupa Vatra - 8 Grupa Vatra - 7 Grupa Vatra - 6 Grupa Vatra - 5 Grupa Vatra - 4 Grupa Vatra - 2 Grupa Vatra - 3 +0 Grupa Vatra - 1 Galerija

Nakon što je Zagreb pogodio potres, Ivan Dečak s obitelji je najprije otišao u rodnu Viroviticu, a onda se na više od 3 mjeseca preselio na otok Krk. Dane na moru dobro je iskoristio pa se ozbiljno primio i ribolova. Što je još radio ovog ljeta, zašto navija da mu sin postane nogometaš i kako se kao hipohondar nosi s epidemijom, otkrio je našoj Juliji Bačić Barać.

Kad jedan od naših najzaposlenijih bendova - Vatra, silom prilika ode na koncertnu pauzu to nikako ne znači da pauziraju i od novih pjesama. "Carstvo sunca“ njihov je najnoviji glazbeni uradak.

I ova pjesma nosi snažnu poruku, a napisao ju je baš kao i prethodne Vatrine hitove, frontman Ivan Dečak.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"To su jednostavno životne priče, pišem o onom što mi se dešava u mom privatnom životu i ne mogu biti imun na situaciju koja se događa svugdje u svijetu pa se tiče svih nas", rekao je pjevač. 

Zbog situacije s korona virusom, više od 100 dana adresa obitelji Dečak je na otoku Krku, a tamo ljeto provode ovako: "Pokušavao naučiti sina plivati, nisam uspio u tome, još je premali, ali zato kćer pliva ko riba, vozio sam bicikl po Krku, joggirao i pio dobra vina. Bavio sam se podvodnim ribolovom, nešto su se svi sad oko toga što ćemo raditi kad nema svirki, evo ja sam se prijavio za podvodnog ribolovca. Ne hvatam neke velike ribe, ali za večeru dosta", otkrio je Dečak. 

A naučio je i malo lokalnog narječja. "Ća stvarno? Ne virujem. Tamo zapravo ljudi pričaju dosta razgovjetno, barem dok sam ja u njihovom društvu", rekao je Ivan. 

S Krka se ipak uskoro vraćaju jer 25.rujna Vatra će održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo. "Neće biti unutra nego vani na terasi samo za određen broj ljudi, veći dio karata je već prodan tako da ako želite navratiti na naš koncert, požurite. Bit će sjedeća mjesta, akustičan koncert, mi ćemo probat vratiti kakvu takvu normalu", ispričao je Dečak. 

Neke za mnoge nove navike iz ovog novog normalnog, Dečakove su zapravo stare navike. "Lagao bih kad bih rekao išta drugo osim da sam ja hipohondar, ja sam se za ovu koronu pripremao 30 i nešto godina, kad se sjetim svih svojih putovanja za Zagreb iz Virovitice vlakom, ja nikad nisam one brave otvarao rukama, uvijek su radili laktovi tako da ja sam bio pripremljen za ovu situaciju", otkrio je pjevač. 

U pripremi je i Vatrin novi album, a svaku novu pjesmu najprije testiraju njegova supruga i djeca. "Ako im pustim pjesmu i vidim da radije gledaju crtić znači da pjesma nije baš nešto, da im ne privlači pozornost, a ako gledaju crtić i na polovici pjesme krenu malo cupkati ili zapjevati onda je to bingo", rekao je Ivan. 

Za glazbu već pokazuje interes njegov trogodišnji sinčić Leo. "Kupio sam sve moguće lopte i navijam da se počne baviti za početak nogometom, pa ako baš ne ide nogomet onda tenis, ali njega zanimaju klaviri, gitare i bubnjevi tako da čini se ni ove sezone u mojoj obitelji ništa od doktora", ispričao je. 

I "Carstvo sunca" ocijenili su njegovi mališani, a za stajling Vatre u spotu pobrinula se dizajnerica Martina Herak koja je im dizajnirala posebne majice. "Mislim da su te majice se jako, jako dobro uklopile zato sam i stavljala obzirom da je Vatra te elemente crvene boje na crno, najviše zapravo imam tri boje na tim majicama", rekla je Martina. 

A Dečak je je kriv i što se odlučila na izlet u mušku modu. "Svaki put zapravo kada bi se vidjeli on meni uvijek govori Martina kada ćeš konačno početi raditi mušku modu", ispričala je dizajnerica. 

Nakon duge pauze, ekipa iz Vatre spremna je ponovno stati na pozornicu i svirati pa makar i u nekim novim, drugačijim koncertnim uvjetima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene