Ostvario joj se san

Lucija Šerbedžija sasvim iskreno o svojoj drugoj ljubavi: ''Osjećam se opušteno i nemam nikakvih očekivanja''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šerbedžija Lucija Šerbedžija Lucija Šerbedžija +0 Lucija Šerbedžija Galerija

Iako je pjevala u kazalištu, na filmu te zajedno s ocem Radom i drugim glazbenicima, glumica Lucija Šerbedžija prvom je autorskom pjesmom 'Vodi me' najavila novo poglavlje u svojoj karijeri. Njezin prvi samostalni album izlazi na ljeto. Lucija nam je otkrila kako se osjeća u ulozi pjevačice, kakve su bile reakacije njezine djece te u čemu najradije uživa dok ne pjeva i ne glumi.

Pjesma ''Vodi me'' glumice Lucije Šerbedžije najava je njezina prvog samostalnog albuma, o kojem je dugo sanjala. Sve tekstove na albumu napisala je ona, imaju iskrenu i autobiografsku notu jer kaže, jedino ih je na taj način mogla i pisati.

''Ta sloboda, lakoća, to kako nemam očekivanja u ulozi pjevačice u glumi, imam odgovornost da ne zeznem kolegu, da sam super u pjevanju toga nema, ma osjećam se slobodno i opušteno. Ja sam stvarno odmalena okružena glazbom i volim pjevati nesvjesno'', rekla je. 

Iako je već pjevala u kazalištu i na filmu, zajedno s ocem Radom i drugim glazbenicima, vlastiti album činio joj se kao preveliki zalogaj. Svoju veliku obitelji u kojoj ima mnogo nadarenih glazbenika u šali naziva Kelly Family, a veliku potporu na počecima imala je od sestre Milice.

''Dala mi je savjete i bila najveća podrška na prvoj pjesmi. Bilo me sram podijeliti to, probijanje leda. I onda sam nazvala milicu i tako me lijepo bodrila i rekla mi lijepe stvari'', priča Lucija. 

Režiju za video svojeg prvog singla povjerila je starijem bratu, redatelju Danilu Šerbedžiji, koji također ima svoj band. Lucijinim baršunastim glasom i pjesmom oduševljena su i njezina djeca, Sergej i Anastasija.

''Prvo im je bilo bezveze što pišem i sviram, a kad su vidjeli spot drugim očima su me gledali'', priča Lucija.

Uz glazbu i glumu Lucija uživa u još jednoj strasti – planinarenju. Hodanje netaknutom prirodom postalo joj je dio svakodnevice, ali i ozbiljna konkurencija velikoj ljubavi – moru.

''Zdravo se hranim, treniram'', otkrila je. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zaboravljene ljubavi Sjećate se ovih parova? Znate li tko je bio prvi Severinin zaručnik, a kog je ljubio Višnjić?

Cijeli razgovor pogledajte u anšem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene