Živuća legenda

Glazbena senzacija na pragu stote: Jimmy Stanić rasprodao koncert u sat vremena!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jimmy Stanić - 1 In Magazin: Jimmy Stanić - 2 In Magazin: Jimmy Stanić - 3 In Magazin: Jimmy Stanić - 4 In Magazin: Jimmy Stanić - 5 In Magazin: Jimmy Stanić - 6 Jimmy Stanić i supruga In Magazin: Jimmy Stanić - 12 In Magazin: Jimmy Stanić - 11 In Magazin: Jimmy Stanić - 10 +7 In Magazin: Jimmy Stanić - 9 Galerija

Najdugovječniji domaći glazbenik na pragu stote postao je prava glazbena senzacija. Koncert Jimmyja Stanića na obnovljenoj Sceni Zvonirima Rogoza u Varaždinu rasprodan je u sat vremena. S voljenom Barbarom zaradio je ovacije publike, a do kada ce nastupati otkrili su za In magazin.

Koncert Jimmyja Stanića i njegove Barbare svojevrstan je glazbeni vremeplov s elementima stand-up komedije.

Pogledaj i ovo showbuzz TREBA TO ZNATI Iskusni šarmeri otkrili metode zavođenja: ''Išao sam na sažaljenje''!

Čak i nakon sedamdeset godina karijere, i danas nakon koncerta znaju 'zaružiti'.

''Popiti malo nije loše i to dobroga vina poslije ručka'', zaključio je Jimmy. 

Jimmy često ističe kako je pri porođaju bio velika beba. Imao je čak 5 kilograma. A upravo zadržati dijete u sebi tajna je dugovječnosti.

Siječanj je bio mjesec velikih slavlja. Jimmy je 20. siječnja proslavio 94 godine, a dan nakon toga rođendan je slavila i njegova Barbara. Sve su obilježili...

''S jednom tortom, jedna je torta bila za dvoje'', rekao je Jimmy. 

Njihov recept za uspješnu vezu je jednostavan.

''Morate se voljeti, to je broj jedan, ali najvažnija je tolerancija. Recimo kad ona počne govoriti što se meni ne sviđa i nije tak kak ona govori, ja šutim. To je tolerancija, nek govori'', rekao je Jimmy u svom stilu. 

Kada ne nastupa nekoliko dana, Jimmyja uhvati nervoza jer ima osjećaj da ništa ne radi.

A koliko željno publika očekuje njegove nastupe najbolje dokazuje koncert na otvorenju obnovljene scene Rogoz u Varaždinu.

''Mi ga nagovaramo na nastup na velikoj sceni jer sve je planulo u jedan sat, imali smo malo ulaznica jer je mali klub, ali ljudi su stvarno u sat vremena sve razgrabili'', rekla je Senka Bulić, ravnateljica Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu. 

Nastupati namjeravaju sve dok se jedno od njih, kako kažu, ne 'skljoka' na pozornici.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene