Bilo je svega...

Naš glumac i supruga za bračno putovanje odabrali su neuobičajenu destinaciju, evo kako je prošla njihova pustolovina!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dušan Bućan - 2 In Magazin: Dušan Bućan - 1 In Magazin: Dušan Bućan - 3 In Magazin: Dušan Bućan - 4 In Magazin: Dušan Bućan - 5 In Magazin: Dušan Bućan - 6 In Magazin: Dušan Bućan - 7 Dušan Bućan i Sara Hdagha Dušan Bućan i Sara Hdagha Dušan Bućan i Sara Hdagha +10 Dušan Bućan - 6 Galerija

Glumac Dušan Bućan gotovo godinu dana nakon romantičnog vjenčanja s voljenom suprugom Sarom uputio se na bračno putovanje. Dvoje avanturista odabralo je neuobičajenu destinaciju. Otputovali su u Indoneziju i usput snimili zanimljive putopise koje ćete gledati u IN Magazinu.

Glumac Dušan Bučan nakon dvije godine veze u listopadu je oženio lijepu manekenku libanonskih korijena Saru Hdaghu.

Pogledaj i ovo Dušan Bućan i Sara Hdagha čestitamo! Vjenčali se glumac Dušan Bućan i bivša manekenka Sara Hdagha, prelijepa mladenka zablistala je u prozirnoj vjenčanici!

''Odličan je osjećaj biti u braku, pogotovo kad imaš nekog s kim se razumiješ, jer nas dvoje se nismo vjenčali jer je ona ostala trudna ili me njezin tata natjerao, vjenčali smo se iz ljubavi jer smo to htjeli, i mislim da kad s tim razlogom uđeš u bilokoji odnos pa zvao se on i brak, mislim da je to jedna odlična pozicija'', zaključio je Dušan. 

Sudbonosno da izrekli su u Grožnjanu, a za proslavu godišnjice još uvijek nemaju plan.

''Ali sigurno će biti spontano kao što većinu stvari napravimo u dva tjedna, spontano, pa na tu foru'', rekao je. 

Skladni par veže ljubav prema putovanjima i avanturama. No nakon vjenčanja, tek su ovog ljeta uhvatili slobodne trenutke za bračno putovanje.

''Odlučili smo se za jednu dalju destinaciju, otišli smo na otok Sulavezi u Indoneziji i onda smo usput htjeli ovjekovječiti što radimo pa smo ujedno snimili neke materijale za koje se nadam da ćemo ih uskoro dovesti u neki smisleni red pa ih onda i pokazati ljudima kako izgleda život tamo'', rekao je. 

Trenutke koje su Sara i Dušan zabilježili na egzotičnom otoku u jugoistočnoj Aziji, gledat ćete upravo u IN Magazinu.

''Bilo je to fantastično iskustvo'', zaključio je Dušan. 

A tko je veći avanturist, Dušan ili Sara?

''Sara je sjajna, ja moram priznati da u masu situacija ona mene povuče, ja imam neku kočnicu jer se mislim da se njoj nešto ne dogodi, a ona mi samo kaže, idemo, nema straha, nemoj se brinuti za mene. Tako da moram priznati da se jako lijepo nadograđujemo u masu stvari, naravno da se svađamo, daj stavi ovaj kadar ovdje, ovaj tu, ali u konačnici, povežeš se i sve napraviš'', govori Dušan. 

Dušanu su se, čini se, sve kockice posložile. Želimo mu još tu ulogu Machbetha koju toliko priželjkuje.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene