Veselje za naciju

Važno je nositi 'šebaljicu' - ni Žika Todorović nije odolio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li što je zajedničko anđelima, vragovima, legendarnom glumcu Srđanu Žiki Todoroviću i Ivanu Zaku? Odgovor je: Bosutski Bećari.

Dečki su ubrzali ritam i snimili novu pjesmu 'Ovo mora da je ljubav'. Autori ljubavnih balada ovog su puta publici ponudili nešto drugačije. 'Nije toliko drugačiji glazbeni izričaj, samo što su pjesme malo brže od onoga što je publika naučila slušati od Bosutskih bećara, naučili smo ih na balade, ali došlo je vrijeme i da malo razveselimo naciju, ne samo da ih uljuljkamo u romantično raspoloženje', rekao je frontmen Ivan Šebalj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

U videospotu rađenom prema uzoru na kultni film 'Mi nismo anđeli' pojavljuje se i legendarni glumac Srđan Žika Todorović. Ideja za spot, kažu dečki, rodila se na autocesti pri povratku iz Zadra.

'Došli smo do Žikinog broja, nazvali smo ga, poslali smo mu pjesmu, on je rekao ako mu se pjesma svidi da će odraditi to za nas i nazvao nas je sutradan kao super je pjesma', priča Ivan o toj sjajnoj suradnji. A kako su povezani sa Ivanom Zakom te što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene