velika obiteljska tragedija

Iskrena ispovijest bivšeg Vatrenog o gubitku trogodišnje kćeri: ''Bol neće nikad otići, pomogli su nam fratri, prijatelji, obitelj, nisu dali da padnemo''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Josip Joe Šimunić - 1 In Magazin: Josip Joe Šimunić - 2 In Magazin: Josip Joe Šimunić - 3 In Magazin: Josip Joe Šimunić - 4 In Magazin: Josip Joe Šimunić - 5 In Magazin: Josip Joe Šimunić - 6 In Magazin: Josip Joe Šimunić - 7 Josip Šimunić Josip Šimunić - 1 Josip Šimunić - 2 +10 Josip Šimunić - 3 Galerija

Bivši Vatreni Josip Joe Šimunić u iskrenoj je ispovijesti progovorio o gubitku trogodišnje kćeri Luciane. Utjehu je našao u vjeri, a iako bol nikad neće zacijeliti, Josip nam je otkrio kako danas živi s tom tragedijom. S legendarnim nogometašem razgovarao je naš Davor Garić za In magazin.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić prije pet je godina doživio veliku obiteljsku tragediju. Njegova troipolgodišnja kći Luciana preminula je na Uskrs 2018. nakon komplikacija uzrokovanih gripom. Slavni Vatreni i danas teško govori o tome.

''Taj bol neće nikad otići, međutim čovjek se jednostavno nauči živjeti s tim bolom. Ako mogu nekom pomoći savjetom, rado. Nije lako nikome u životu, svatko ima svoje probleme i tragedije, međutim, mi kao ljudi jednostavno uvijek moramo ići prema naprijed'', zaključioje. 

U cijeloj toj priči vjera mu je itekako pomogla.

''Je, je, fala Bogu. Čovjek je jednostavno izgubljen, kad se ta tragedija u ono vrijeme dogodila, jednostavno smo svi drugačiji što se tiče tko se kako nosi, netko je malo jači netko je malo slabiji. Imamo puno dobrih prijatelja, obitelj, koji su nam pomogli, nisu nam dali da padnemo, i uz vjeru smo imali smo i par fratara koji su nam dali odlične savjete i pomogli su nam. Kako bih rekao, na jedan način kao da zaboraviš hodat i polako počneš ponovno hodati, i ja sam zahvalan tim fratrima, tim ljudima'', priča Joe. 

Josipu je najveća potpora njegova supruga Kanađanka hrvatskih korijena Christina Marie.

Tko je tu nekako od njih dvoje glavni u obitelji?

''Ja ću uvijek reć da je moja supruga glavna, ja nemam nikakav problem s tim, ali uvijek imamo neku riječ jedno za drugo gdje držimo neki jako dobar balans'', kaže Joe. 

Kada je nogomet u pitanju, u kojoj je fazi? Koliko često istrči na neki tavnjak, školski teren, ispred zgrade, kakva je tu situacija? Koliko često zaigra?

''Pa u zadnje vrijeme jako malo, par puta sam prošle godine igrao za veterane. Kad čovjek nije u optimalnom stanju što se tiče kilaže, onda dobiješ neke glupe ozljede, to se meni dogodilo pa se moram malo urediti'', kaže. 

Uz nogomet, Šimuniću je najveća sreća njegova obitelj. Snovi i želje koje još želi ostvairiti vezani su upravo za njegovo troje djece.

''Djeca da ostanu zdrava, da budu dobri ljudi, i da pomognem da oni budu dobri ljudi, da pomažu drugim ljudima i eto Rudeš ostane u prvoj ligi, što je jako teško, ali mi ćemo se vratiti. To mi pravi zadovoljstvo, koliko god je teško. Puno mojih bivših kolega šljaka, i ja želim raditi , naučiti se nešto novo i vratiti u taj nogomet što je meni jako puno dalo u životu'', zaključio je za kraj. 

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene