Tužna obljetnica

Biserka Petrović otkriva kako svijet obilježava četvrt stoljeća otkako nas je napustio Dražen!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Šekoranja u galeriji Kranjčar izložio je slike koje će visjeti u njegovoj kući. Među posjetiteljima izložbe našle su se Josipa Lisac, Đurđa Tedeschi, Biserka Petrović...

Kad se na otvorenju izložbe pojave brojne zvijezde odjevene dostojno crvenog tepiha, onda znate da je u pitanju umjetnik Saša Šekoranja. Bili su tu Josipa Lisac, Biserka Petrović, Ivica Propadalo, i Đurđa Tedeschi. Saša Šekoranja u galeriji Kranjčar izložio je slike koje će visjeti u njegovoj kući, koju trenutačno uređuje u Istri.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Unatoč užurbanom tempu, zbog obilježavanja 25. godišnjice Draženove tragične pogiblje, Biserka nije propustila izložbu dobrog prijatelja. "Sa svih strana ljudi zovu kao da se takmiče tko će ljepše napraviti za Dražena. Španjolci su već dali dokumentarac, sad Talijani rade. U Budimpešti sam već bila, u New Yorku sam bila, u Valenciji koliko god mogu ja ljudima dođem kad vidim da žele raditi", rekla je Biserka Petrović.

Što su nam otkrile Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene