Bipa Fashion.hr

Robert Sever obilježava 15 godina rada i u velikom stilu vraća se na modne piste

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok se posljednji šavovi i detalji privode kraju, dizajnerski dvojac ELFS i Robert Sever otkrili su nam male detalje svojih nadolazećih kolekcija.

Predstavit će ih ovog mjeseca na BIPA FASHION.HR-u. Robert sprema veliki povratak na modne piste s možda najbogatijom kolekcijom dosad, a ELFS-i nam otkrivaju što će nositi romantičarke ovoga ljeta.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Romantika i boho stil ove su godine očito predodređeni za zagrebačke ulice. Dok se kraju privode pripreme za novo izdanje BIPA FASHION.HR-a, dizajneri su nam otkrili čemu se možemo veseliti kod njihovih kolekcija za dugo, toplo ljeto.

'Uz to neko stvaranje se našla neka nit nekog boho stila koji je aktualan ovo ljeto i ove sezone. Vidimo ga u nekim primjesama da dolazi kroz naše kreacije', rekao je Aleksandar Šekuljica.
'Dosta je nježno, recimo svjetlo plava se sad iskristalizirala kao boja koja dosta zastupljena u ovoj kolekciji', dodao je Ivan Tandarić.

Robert Sever nakon dvije sezone ponovno se vraća na piste te ujedno ove godine slavi 15 godina svojeg modnog brenda. U pravom slavljeničkom duhu pripremio je iznimno bogatu kolekciju, u kojoj će se pojaviti ručni vezovi, vesele boje i odjevni predmeti kakve bismo pronašli u ormaru jedne svjetske putnice.

'Sretni smo jer smo napravili čak 50 izlaza koje ćemo prikazati, riječ je o ženskoj kolekciji pret a porte, kao što uvijek radimo odjeću koja je izrazito nosiva, suvremena, ako možemo to na neki način opisati ono što je potpisna crta našeg brenda to je onda šik, ženstvena, boho linija', rekao je Robert Sever.

Naravno, sve ovo je tek djelić modne priče BIPA FASHION.HR-a, koja nas očekuje od 15. do 19. ožujka.

Više o Bipa Fashion,hr pogledajte u prilogu IN magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene