Popularni modeli

Bipa Fashion.hr: Pogledajte što vam pripremaju Aleksandra Dojčinović, ELFS-i i Zoran Aragović

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Početak srpnja rezerviran je za ''BIPA FAshion.hr cruise collection'' revije na kojima će se PREdstaviti najbolji domaći dizajneri.

Prugice, točkice ali i lubenice te slatke lizalice naći će se na atraktivnim ljetnim odjevnim komadima koje nam pripremaju Aleksandra Dojčinović, ELFS, i ''Byte my stye'' Zorana Aragovića. Što će Hrvatice nositi ovog ljeta saznajt ćemo na 'BIPA Fashion.hr-u.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Evo gdje su bili Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

Bipa Fashion.hr: ELFS-i najavili ljeto - vruće, sexy, zabavno

Koliko god temperature ovog ljeta bile visoke, ovaj se sladoled neće otopiti. Dame će izgledati svježe i poželjno u novoj kolekciji modnog dvojca ELFS. 'Ja sam se fokusirala na jednostavne haljine ove godine. Uglavnom su one u pink i zelenoj boji', poručila je dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

I u ''Byte my style'' radionici Zorana Aragovića u tijeku su posljednje pripreme njegove ljetne cruise kolekcije. 'Uvijek kad radim te cruise kolekcije, na more me asociraju te prugice. To mi je nekako vječna inspiracija. Do sad sam ja to miksao, točkice, prugice, svašta, prepozantljivo u mom điru, ove godine sam rekao ne, bit će samo prugice', poručuje Zoran, a svi sve pogledajte u prilogu inMagazin

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene