show program

Afera "torta u dekolteu": Maja Šuput i Grubnić otkrivaju što se događalo iza kamera nakon incidenta u emisiji uživo!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Galerija

Cijela država priča o torti sa šlagom koja je u emisiji "Plesa sa zvijezdama" uživo slučajno završila na haljini Maje Šuput, a snimke iz backstagea otkrile su da je tamo uslijedio potpuni kaos. Kako su Maja i njezin stilist Marko Grubnić doživjeli tu neočekivanu situaciju otkrili su nam na masterclassu jednog od najpoznatijih domaćih celebrity vizažista, a detalje afere "torta u dekolteu" i makeup tajne slavnih Hrvatica ima Davor Garić iz IN Magazina.

Pjevačica Maja Šuput koju gledamo kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama" u zadnjoj emisiji dobila je od Ivane Čuljak tortu koja je zbog Asima Ugljena završila na njezinoj haljini.

Pogledaj i ovo Igor Mešin - 2 as u rukavu Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

Maja je zatražila pauzu i otrčala u backtage kako bi se presvukla, a sve je posebno uznemirilo njezina stilista Marka Grubnića.

"Vidjeli smo svi što se dogodilo, ja sam se potpuno pogubila, ali sva sreća da reklame traju sto godina i da imamo puno stvari u garderobi", kazala je Maja za IN Magazin.

"Ako nema u garderobi, ima u autu. Ja uvijek imam rezervnu kombinaciju, uvijek imam plan B jer sam stvarno ziheraš", dodao je Marko Grubnić.

"Stvarno, čari live nastupa sam iskusila do bola", naglasila je Šuput.

"Snašli smo se, ne bih nam poželio još takvih situacija jer je jedna bila dovoljna", nada se Marko.

"Ja sam došla doma, onda sam mužu to pričala dva sata, tome nije bila kraja", ispričala je pjevačica.

Kada je makeup u pitanju, Maja svaki put izgleda fantastično zahvaljujući Karlu Rusanu, a otkrila je i koliko je vremena potrebno da bi zablistala.

"Oko 40-45 minuta kada je u pitanju nastup, a sat vremena za televiziju", kaže Maja, koja privatno uopće ne nosi šminku.

"Ne da mi se, to je kao da ti u privatno vrijeme hodaš mikrofonom u ruci", objasnila je Davoru Gariću. "Kad ne moram biti pred kamerama i drugim ljudima ne da mi se šminkati, a najradije se ne bih ni počešljala", našalila se Šuput.

Neizbježna tema bio je i njezin sinčić Bloom koji je nedavno napunio godinu dana.

"Svi su mi govorili da to brzo ide, a to fakat ide brzo. Cijelu tu godinu sam iskoristila da maksimalno budem s njim, a kad kažem maksimalno, znači svaku slobodnu minutu provodim s njim. I voljela bih da zapravo uvijek ostane tako mali i sladak", ispričala je ponosna mama Maja i priznala da se pribojava vremena kada će Bloom početi izlaziti s curama.

Cijeli prilog pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene