susjedi se pobunili

Zvuči poznato? Pjesma koja će predstavljati Španjolsku na Eurosongu neodoljivo podsjeća na hit srpske folk zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Španjolsku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati pjevačica Chanel Terrero s pjesmom "Slomo" za koju mnogi trvde da je plagijat hita srpske folk pjevačice Dare Bubamare.

Španjolci su za vikend odabrali svoju predstavnicu za Eurosong.

Na natjecanje koje se ove godine održava u Torinu odlučili su poslati pjevačicu Chanel Terrero s pjesmom "Slomo", a nedugo nakon što je pjesma predstavljena široj javnosti, društvene mreže preplavile su optužbe da je riječ o plagijatu.

Naime, pjesma je mnoge podsjetila na hit srpske folk pjevačice Dare Bubamare "Ekstravagatno" iz 2017. godine, pa su se susjedi pobunili i zatražili povlačenje Chanel s natjecanja.

"Ovo mi je zvučalo poznato. Riječ je o Dari Bubamari koja je prije četiri godine objavila pjesmu 'Ekstravagantno'. Neću više ništa reći", "Dara Bubamara pokradena", "Nisam znao da Dara Bubamara ide na Euroviziju", "Prava zavjera bi bila da će Dara na kraju predstavljati Španjolsku na Eurosongu", neki su od brojnih komentara koji su preplavili Twitter.

Što vi mislite? Poslušajte obje pjesme pa prosudite.

 

Je li španjolska predstavnica na Eurosongu plagirala Daru Bubamaru?

  • Da, pjesma je ukradena.
  • Ne, pjesme su drugačije.

Ukupno glasova:

Ovogodišnji Eurosong održat će se od 10. do 14. svibnja u Torinu, nakon što je na prošlogodišnjem pobijedila grupa Maneskin iz Italije.

Hrvatska će svojeg predstavnika odabrati na Dori u subotu 19. veljače, a izvođači su već poznati.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) +5 Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene