toksične veze

Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alice Evans i Ioan Gruffudd, Angelina Jolie i Brad Pitt, Madonna i Guy Ritchie, Katie Price i Peter Andre te Alec Baldwin i Kim Basinger samo su neki od bivših slavnih parova koji su prekidali pred očima javnosti.

Poznata lica showbiza nerijetko u javnost izbacuju i svoje "prljavo rublje", a dok se neki javno vole, mnogi javno i prekidaju.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Glumica Alice Evans je tako u siječnju ove godine na Twitteru objavila da ju je ostavio suprug Ioan Gruffudd. Još od onda često obavještava svoje fanove o svemu što se između njih događalo, a priznala je i kako je razmišljala o tome da sama sebe ozlijedi jer je bila u lošem psihičkom stanju zbog razvoda. Opružila je bivšeg supruga da ju je prevario sa svojom sadašnjom djevojkom Biancom Wallace, a naglasila je kako je to "najgora noćna mora svake žene". On s druge strane o svemu šuti, a jednom je samo spomenuo da mu je Bianca vratila osmijeh na lice.

Jedan od najpoznatijih razvoda pred očima javnosti je i onaj Angeline Jolie i Brada Pitta. Bivši slavni par još dan danas se prepucava preko medija, a njihovi obožavatelji dobili su uvid u svaki detalj njihova razvoda. Razišli su se 2016. godine nakon kratkog braka, šestero djece i afera koje su ih pratile, no i dalje ne prestaju s blaćenjem jedno drugoga. Angelina je Brada optužila da je alkoholičar, da maltretira njihovu djecu, a par je i dalje na sudu, gdje pokušavaju izvući skrbništvo nad djecom.

Madonna i Guy Ritchie također su na popisu slavnih koji su imali nezgodan razvod. Razišli su se 2008. godine nakon osam godina braka, a nitko od njih nije dugo šutio. Ritchie je odmah nakon razvoda rekao kako mu je prekipjela konstantna drama te je istaknuo da je njihov zajednički život postao prava "sapunica". Madonna je pak rekla da im brak nije više bio romantičan kako je nekoć bio. Njihov si Rocco najviše je patio, a njegova je želja da živi s ocem. Majku je odbio i preko suda, iako se ona godinama kasnije borila za to da joj se vrati.

Katie Price i Peter Andre zajedno su bili četiri godine te su dobili dvoje djece, a javno se svađaju još uvijek. Rastali su se 2009., a Katie je nakon toga rekla kako ju je Andre ostavio jer mu se nije sviđalo koliko pije te je tetovažu s njegovim imenom prekrila s velikim slovom X. Peter je pak bio nešto mirniji oko svega, a neugodne detalje nije htio otkrivati medijima, jer ne želi da to njegova djeca kasnije čitaju.

Javni prekid imali su i Alec Baldwin i Kim Basinger. Njihov brak se raspao nakon devet godina zajedničkog života 2001., a Kim je o svemu progovorila godinama kasnije. Priznala je kako je njihov razvod bio javan i grozan. Četiri godine su se sporili oko skrbništva nad kćeri Ireland, a u tom je periodu procurila i snimka u kojoj Alec svoju kćer naziva "bezobraznom prasicom". Baldwin i Ireland sve su izgladili, no do toga je došlo tek nakon dosta godina. Sam glumac je rekao kako je svjestan koliko je sam bio uzrok problema koje je imao sa kćeri.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +1 Mark Bagarić Celebrity Vraća se mladić koji je oduševio Hrvatsku, iznenadit će vas s vidljivom promjenom na sebi!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene