Novi čovjek!

Vraća se mladić koji je oduševio Hrvatsku, iznenadit će vas s vidljivom promjenom na sebi!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić +0 Mark Bagarić Galerija

Ove nedjelje na rasporedu je posljednja polufinalna epizoda osme sezone Supertalenta u kojoj će deset preostalih polufinalista dati sve od sebe da svoj talent pokažu u najboljem izdanju, a na užarenu pozornicu ponovo će stati i kandidati kojima su put do polufinala pozlatili Maja i Janko, dodijelivši im svoj zlatni gumb.

U ovotjednoj emisiji svoje će nevjerojatne trikove pokazati iluzionist Staneli koji je u prvoj ovosezonskoj epizodi oduševio i raznježio Maju do te mjere da mu je pritisnula zlatni gumb. Iako ga prati teška životna priča, ovaj 25-godišnjak koji je s 14 godina pobjegao od kuće i pridružio se cirkusu, vraća se jači no ikad da pokaže nove uzbudljive trikove. Pod svjetlima reflektora u polufinalu zasjat će i Jankov zlatni gumb Mark Bagarić, koji je svojim iznimnim glasom nakon audicijskog nastupa izazvao pravu senzaciju, a ovoga puta priprema izvedbu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić Što kažete na pjesmu? Poslušajte prvi singl Marka Bagarića koji je postao senzacija poslije Supertalenta: "Sve je ispalo točno kako sam zamišljao"

Ove nedjelje gledatelji pred malim ekranima moći će uživati u nastupu fantastične plesačice Siene Uremović koja je na audicijama izvela nastup nakon kojeg se pohvale žirija nisu prestajale nizati. Iako je s 15 godina doživjela nesreću nakon koje se pitala hoće li uopće moći hodati, ova 18-godišnjakinja, koja kod kuće ima 500-tinjak tijara s natjecanja za ljepotu, dogurala je do polufinala gdje će pokazati plesne pokrete od kojih zastaje dah. Uzbudljivu kombinaciju plesa, akorbatike i gimnastike na pozornicu će donijeti Cheerleading klub Bravo iz Varaždina, a spektakularnu koreografiju izvest će i Virovitičke mažoretkinje koje se mogu pohvaliti titulama višestrukih državnih prvakinja te aktualnih europskih i svjetskih viceprvakinja. Akrobacija neće nedostajati ni uz članove Taekewondo kluba Marjan koji s ponosom nose pet olimpijskih medalja te 11 svjetskih i 61 europsko odličje, a 42 puta bili su ekipni prvaci hrvatske i imaju 180 položenih crnih pojaseva.

Svojim elegantnim i spretnim pokretima gledatelje će zabaviti žonglerska zvijezda Oleksandr Koblykov kojemu je samo nebo granica, a na pozornici će izvesti trikove s dvoznamenkastim brojem loptica. Za očaravajući lutkarski doživljaj pobrinut će se članovi skupine Lightwave theatre koji su audicijskim nastupom žiri ostavili u suzama, a njihova su specijalnost lutkarske predstave za odrasle kojima publici šalju važne poruke.

U posljednjoj polufinalnoj emisiji glas će pustiti pjevačica Tia Mikić koja je na audiciji dokazala da je rođena za scenu. Iako joj je tek 12 godina, Tia svira akustičnu gitaru i sintesajzer, a za polufinale priprema veliki eurovizijski hit.

Novu vokalnu izvedbu priprema i mlada pjevačica Sara Županović koja je na audiciji izuzetno teškom pjesmom ostavila žiri bez teksta, izvevši jedan od najemotivnijih nastupa ove sezone, a pozornicu Supertalenta zapalit će i članice prvog ženskog romskog hip-hop benda na svijetu Pretty loud koje svojim nastupima govore o jednakosti, pravima žena i nadi u bolje sutra.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene