Nešto novo!

Mezimica slavne pjevačice pokazala novi detalj na tijelu, evo zašto je postala glavna zvijezda prepune plaže!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lourdes Leon je u minijaturnom bikiniju s tangicama pokazala novu tetovažu kojom je odlučila ukrasiti tijelo.

Kći slavne pjevačice Madonne, 25-godišnja Lourdes Leon snimljena je kako uživa i sunča se na jednoj od plaža Miamija gdje su je uočili i paparazzi, a gdje je pokazala i jedan novi detalj na svom tijelu.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

25-godišnja Lourdes pohvalila se naime novom tetovažom, natpisom "divina", što na španjolskom znači božanstvena i kojim je ukrasila nogu, a koja se isticala dok je nosila pastelnozeleni bikini s tangama. Paparazzi su je snimili dok je bezbrižno upijala zrake sunca i šetala plažom, ali nije puno pažnje obraćala na njih.

Kao kći pop-kraljice, Lourdes je odmalena navikla na medije, a nekad se morala nositi i s pogrdnim nadimcima, poput "ružnog pačeta", no pažnju sada privlači buntovnim stilom i ponašanjem. Često se može vidjeti s neobrijanim pazusima, koje je ponosno pokazala i na crvenom tepihu za što su je mnogi pohvalili, a poznata je i po golišavim izdanjima, što joj je i još jedna zajednička stvar koju dijeli s majkom.  Nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

Lourdes je najstarija od Madonnine djece i poznata je kao njezina mezimica,  a dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić +0 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Celebrity Pogledajte kako je Grašo reagirao kada je vidio natpis s Hanininim imenom u publici, sve je čak objavio i na Instagramu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene