Paparazzi iskoristili priliku!

Mlađahni je glumac bivšu zamijenio njenom kopijom, pa priznao čime ga je ova pet godina starija ljepotica osvojila na prvu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Jowsey i Sveta Bilyalova snimljeni su na odmoru na Kostarici gdje su nisu promakli tamošnjim paparazzima.

Australski glumac i zvijezda Netflixove reality serije "Too Hot To Handle" Harry Jowsey snimljen je usred strastvenih trenutka s novom djevojkom, ruskom manekenkom Svetom Bilyalovom s kojom uživa na Kostariki.

24-godišnji Harry je vezu s 29-godišnjom Svetom započeo nedugo nakon što je 2020. godine prekinuo ljubavnu vezu s kolegicom Francescom Farago, a mnogi su zaključili da je utjehu pronašao u njezinoj dvojnici. Par je na plaži izmjenjivao nježnosti i poljupce, a na objektive paparazza nisu se uopće obazirali.

Sveta je dodatnu pozornost plijenila u badiću s neobičnim izrezima koji je naglasio njezine bujne obline, a čemu Harry jednostavno nije mogao odoljeti.

Par je vezu navodno započeo tijekom prošlog mjeseca i od tada se prema pisanju Page Sixa ne odvajaju jedno od drugoga. 

"Najbolja stvar u vezi s njom je da ju sve veseli, sretna je kamo god odemo i što god da radimo. Vrlo je uzbuđena i vrlo zahvalna. Super je osoba i slatka duša”, izjavio je za Page Six.

Harry se proslavio u reality showu, a nedavno je otkrio detalje o aaudiciji na kojoj su ga detaljno ispitivali o seksualnoj povijesti. Proces je prema njegovim riječima bio dugačak i naporan jer su producenti htjeli biti sigurni da su odabrali prave ljude. Sve do posljednjeg trenutka nitko od natjecatelja nije znao hoće li se i gdje emitirati show.

"Nitko nije imao pojma da snimamo za Netflix. Sve je bilo obavijeno velom tajne. Stalno su nas ispitivali o tome s kim smo sve hodali i spavali", rekao je Jowsey. Unatoč glasinama da su natjecatelji znali o pravilu da se ne smiju seksati ni ljubiti, Harry kaže kako su im sve otkrili pred kamerama.

"Ništa nam nisu rekli sve dok na samom snimanju to nisu spomenuli. Iskreno, mislio sam da će show biti nevjerojatno prepun seksa i golotinje kada sam se prijavio", rekao je natjecatelj. Sam Harry prekršio je brojna pravila showa, piše Daily Mail.

Dobio je kaznu od 6000 dolara za oralni seks s Francescom, no tvrdio je da ne žali ni za čime. Ostali su par i nakon serije i Instagramu su često objavljivali detalje iz svoga ljubavnog života, no ta priča ipak nije dugo potrajala.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nevjera - 3 Nevjera - 2 +0 Nevjera - 1 Celebrity Lijepa glumica za sebe kaže da je hladna kao led, a ono što su joj bivši priredili nitko ne bi poželio!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene