Sve je počelo na Karibima

Tko su zapravo djevojke iz Hurricanea i tko stoji iza njih? Prvo je za njih čula Amerika, a onda su poharale Balkan i Europu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Hurricane osnovana je 2017. godine na Karibima, a iza nje stoji građevinski poduzetnik Zoran Milinković.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, poznatije kao srpska grupa Hurricane, posljednjih nekoliko godina plijene pažnju na balkanskoj glazbenoj sceni i redaju hit za hitom.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 1 Seksi u svakoj prilici! Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju!

No prije nego što su osvojile regiju, djevojke su se pojavile na američkom tržištu, a sada su uspješno osvojile čitavu Europu. Nastup u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga s pjesmom "Loco Loco" donio im je plasman u subotnje finale, a mnogi im već sad prognoziraju pobjedu.

No kako je njihova priča zapravo počela? Sve je počelo 2017. godine kada je oformljena ženska r'n'b pop-grupa, a zanimljivo je da su prvih nekoliko godina pjevale pjesme samo na engleskom jeziku. Nakon toga su objavile dva hita na srpskom "Favorito" i "Avantura", s kojima su osvojile glazbene ljestvice u regiji.

"Ne možemo svoj proboj opisati kao težak. Jednostavno, tržište na kojem smo mislili da se probijamo mnogo je kompliciranije nego ovo na kojem smo sada. Ovdje je bilo lako, ali naše vrijeme tek dolazi na stranom tržištu. Imali smo jednu pauzu između datuma snimanja u Los Angelesu pa smo je iskoristili da snimimo pjesmu i za naše tržište", otkrile su djevojke u intervjuu za showbuzz.hr početkom prošle godine.

"Već nas slušaju u cijelom svijetu, a ovo je način da se u inozemstvu još više čuje za Srbiju i za našu glazbu", izjavio je i svojevremeno čovjek koji zapravo stoji iza grupe Hurricane Zoran Milinković za Novosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Njihova je karijera započela na egzotičnim Karibima, gdje živi i njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković, a gdje imaju studio, snimaju pjesme i tamo su nastali njihovi spotovi za strano tržište. Prije godinu dana djevojke su nam otkrile i svoj veliki san, koji im se itekako ostvario.

"Plan je da osvojimo strano tržište, naravno, i da se plasiramo na Eurosong", izjavile su tada.

A sada im pobjedu na Eurosongu im predviđa i Milinkovć.

"Srpskoj ljepoti i glazbi nema ravnih u svijetu! Bili smo dobri na 'Beoviziji', bit ćemo još bolji na Euroviziji. Volio bih da našu pobjedu proslavimo ispred Skupštine", izjavio je za Blic.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene