šuti već godinama

Supruga jednog od najboljih vozača svijeta nakon strašne tragedije rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo čime se bavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Corinna Schumacher već godinama izbjegava medije, no u jednom od rijetkih intervjua ispričala je kako joj suprug Michael svakodnevno nedostaje.

Supruga legendarnog vozača Michaela Schumachera, Corinna Schumacher, uz njega je sve otkako je stradao u stravičnoj nesreći na skijanju 2013. godine.

Pogledaj i ovo Gina Maria i Michael Schumacher Tatina mezimica Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera, već je milijunašica, a on je sam predvidio njezin uspjeh!

52-godišnja Corinna sve ove godine je uspješno čuvala privatni život svoje obitelji sve dok nije dala rijetki intervju u rujnu u kojem je progovorila o stanju svoga supruga. "Michael mi nedostaje svakoga dana. Ne nedostaje samo meni, već i svojoj djeci, obitelji i svima oko sebe", rekla je u intervjuu.

U dokumentarcu o Schumacherovu životu prikazane su dosad neviđene snimke, a obitelj je odala počast njegovu snažnom karakteru i volji dok se nastavlja boriti za život nakon nesreće. "Osjećala sam da je on netko poseban. Mislim da je jednostavno mentalno jak, izuzetno snažan. I da mi i dalje svaki dan pokazuje to", izjavila je Corinna koja se za Michaela udala prije 26 godina i mnoge iznenadila svojim obraćanjem.

Corinna je inače aktivistkinja za prava životinja te jahačica, a za zvijezdu Formule 1 udala se 1995. godine. Vozačeva supruga sudjelovala je na nekoliko natjecanja u jahanju, a 2010. godine je osvojila europsko prvenstvo u jednom stilu jahanja. Bliska je s kćeri Ginom-Marijom (24) i sinom Mickom (22), koji je krenuo očevim stopama te se počeo natjecati u Formuli 1.

Obitelj Schumacher inače živi na imanju u Švicarskoj koje se nalazi na jezeru Geneva, a njihova vila ima podzemnu garažu i vlastitu benzinsku postaju. Posjeduju i ranč s konjima na kojem Corinna često boravi, no previše detalja o privatnom životu i dalje ne želi odavati.

Michael Schumacher je bio s obitelji na skijanju u francuskim Alpama kada je sletio sa staze i glavom udario u kamen. Iako je imao kacigu, zadobio je teške ozljede zbog kojih je već godinama u komi. Ostao bi na mjestu mrtav da nije imao kacigu, a o njegovu stanju informacije posljednjih godina cure na kapaljku.

Bio je na dvije operacije i na rehabilitaciji prije nego što je pušten na kućnu njegu. I dalje se liječi kod kuće, no pojedinosti o svemu obitelj ne želi otkrivati javnosti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) +6 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +9 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene