Svi pričaju o ovome!

Zbog vrućih scena koje su jedva dočekali obožavatelji hit-serije se slažu: "Ovo je dovoljno, ne treba ih više!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona serija "Bridgerton" ima puno manje scena seksa od prve, ali u sedmoj epizodi obožavatelji su konačno došli na svoje.

Obožavatelji serije "Bridgerton" napokon su dočekali vruće scene između likova Kate Sharme i Anthonyja Bridgertona, koje su utjelovili glumci Simone Ashley i Jonathan Bailey.

Pogledaj i ovo showbuzz vježbom do uspjeha! Namučili su se da uvjerljivo odrade škakljive scene, bilo je tu puno nepredviđenih i urnebesnih nezgoda!

Na kraju sedme epizode druge sezone seksualne tenzije među njima došle su do vrhunca i prepustili su se strastima, a isječak je objavio Daily Mail.

Nakon što su morali jedno od drugoga skrivati osjećaje jer su se zatekli u ljubavnom trokutu s Kateinom mlađom sestrom Edwinom, koja se zaručila za Anthonyja, gledatelji su s nestrpljenjem čekali da kemija između njih konačno preraste u nešto više.

Iako su se ispočetka oboje pokušali oduprijeti, nisu se uspjeli obuzdati i snimili su vrlo strastvene scene, kakvima serija i inače vrvi.

Obožavatelji su se na društvenim mrežama već složili kako je druga sezona serije još više seksi od prve, a ova ih je scena posebno oduševila.

"Možemo li pričati o sceni seksa u Bridgertonu? Wow!", "Ne treba biti puno eksplicitnih scena seksa, dovoljna je jedna ovako vruća poput ove zadnje", neki su od brojnih komentara u istom stilu koji su preplavili Twitter.

I dok su u prvoj sezoni ovakve scene bila puno učestalije, gledatelji su unaprijed znali da u drugoj to ne mogu očekivati, a o svemu je nedavno progovorila i jedna od glavnih glumica.

"Druga sezona je puno dražesnija, puno je drame i puno seksualne napetosti. Moji roditelji će to gledati, ali ne sa mnom", izjavila je Simone Ashley u intervjuu za NET-A-PORTER.

Serija "Bridgerton" bazirana je na istoimenim knjigama autorica Julie Quinn, a radnja je smještena u fiktivnu regentsku eru i prati obitelj Bridgerton.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) +0 Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u najkraćoj mogućoj haljini otkrila vitke noge, a tu je i dekolte koji seže gotovo do pupka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene