Službeno potvrđeno

Krvava alegorija se nastavlja: Stiže druga sezona serije koja je oborila rekorde gledanosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netflix je potvrdio da će megapopularna južnokorejska serija Squid Game dobiti drugu sezonu, a već se šuška i o trećoj.

Malo tko je sumnjao da će Netflix iskoristiti priliku za nastavak svoje iznimno uspješne serije "Squid Game" u drugoj sezoni, a sad je streaming platforma potvrdila da se krvava alegorija nastavlja.

Pogledaj i ovo showbuzz Skroman i dalje Nije ni sanjao da će mu se život promijeniti u 78. godini, ali slava za njega ima i onu mračnu stranu!

Redatelj Hwang Dong Hyuk prvi je u studenom potaknuo nadu da će Netflixova najveća serija ikada dobiti još jednu sezonu. Ali tek sada je popularna streaming platforma komentirala hoće li obožavatelji vidjeti nastavak južnokorejske serije nakon prve sezone.

Ted Sarandos, jedan od Netflixovih izvršnih direktora, potvrdio je u konferencijskom pozivu u četvrtak da će se "Squid Game" nastaviti, izvijestili su mediji koji prate američku industriju zabave.

"Svemir 'Squid Game' je upravo počeo", rekao je Sarandos, a prenosi Variety, dajući naslutiti da bi se serija mogla nastaviti i nakon druge sezone.

Svojom brutalnom pričom o ljudima koji se međusobno ubijaju u natjecanju za novac, koja se često čita kao metafora društvene nejednakosti, "Squid Game" je najveći Netflixov hit do sada.

Serija je gledana u 142 milijuna domova u prva četiri tjedna nakon lansiranja u drugoj polovici 2021., nadmašujući druge Netflixove hitove poput serija "Briderton" i "Stranger Things".

Hwang je rekao da je druga sezona u fazi planiranja, ali da je prerano odrediti datum prikazivanja.

U devet epizoda, gledatelji prate priču o oko 500 ljudi koji su zapali u dugove. Natječu se jedni protiv drugih u dječjim igrama kako bi osvojili milijunske novčane nagrade. Tko izgubi, umire.

(Hina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Sestra izbornika Horvata dobro je poznata domaćoj javnosti, pogledajte kako ga je bodrila u društvu njegove najvjernije navijačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene