Što vi mislite?

Danas ima 74 godine i slovi kao obožavateljica estetskih zahvata, ali kune se da je sve prirodno i otkriva u čemu je njezina tajna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzanne Somers u jednom od posljednjih intervjua je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda, za koji mnogi sumnjaju kako nije prirodan.

Američka glumica Suzanne Somers bila je jedna od najpoznatijih i najomiljenijih plavuša tijekom 70-ih godina i to zahvaljujući sitcomovima "Three's Company" i "Step by Step" koji su joj donijeli svjetsku slavu, a tri desetljeća kasnije i dalje ima svoje vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Suzanne Somers Bila je okružena najbližima Dan prije svog rođendana preminula glumačka zvijezda iz serija koje smo svi gledali, tužnu vijest potvrdio je glasnogovornik

No ono čime najviše privlači je njezin izgled, za koji se 74-godišnja Suzanne kune da je prirodni i sada je odlučila progovoriti u čemu se krije njezina tajna, iako su mnogi uvjereni da je posegnula za estetskim operacijama. Naime, u intervjuu za magazin "Park" otkrila je kako jede samo organsku hranu, a svježe začinsko bilje koristi kao lijek.

"Kao da je priroda znala da ćemo cijelo vrijeme biti bombardirani kemikalijama. Unošenje antioksidansa kroz hranu pomaže mi u njihovu uklanjanju", izjavila je i dodala kako voli svježe začinsko bilje poput ružmarina, majčine dušice, metvice, kurkume, vlasca, kima i cimeta.

Kao jedno od omiljenih jela navodi organsku piletinu s maslinovim uljem, ružmarinom, majčinom dušicom i morskom solju.

"Kada jedem taj obrok, mislim da je poput nekog zdravog lijeka. I k tome je još preukusno", izjavila je.

Inače u pedesetima Suzanne je dijagnosticiran rak dojke zbog čega se okrenula zdravoj prehrani.

"Moram priznati da otkad sam prigrlila zdravlje, uživam kao nikad u životu. Sviđa mi se kako izgledam, sviđa mi se moja energija. Imam perspektivu i mogu vam reći da starenje može biti nevjerojatno ako mu tako znate pristupiti", poručila je Suzanne.

Suzanne ne voli govoriti o estetskim zahvatima kojima se navodno podvrgnula, ali prema procjenama liječnika bila je na nekoliko faceliftinga, podizanju obrva, operaciji nosa, ubrizgavanju botoksa te je stavljala filere u usne.


Od 1977. godine je u sretnom braku s 83-godišnjim voditeljem Alanom Hamelom, a i danas su omiljeni par gdje god da se pojave. Prije Alana, Suzanne je bila udana s Bruceom Somersom s kojim je dobila i sina Brucea Somersa Juniora.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) +8 Natalia Vodianova (Foto: AFP) Celebrity Rodila je petero djece, ali kada zakorači na modnu pistu postaje njezina vladarica i toj se ljepoti svi dive!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene