Sve su bile zaljubljene!

Danas je teško gledati što je učinio svom nekad lijepom licu, a bio je glavni seks-simbol i tiha patnja žena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mickey Rourke i Al Pacino susreli su se nakon dugo vremena u Los Angelesu, a njihov je susret ostao u sjeni Mickeyja unakaženog lica.

Holivudski glumci Al Pacino i Mickey Rourke viđeni su u zajedničkom izlasku u Los Angelesu, a sudeći prema fotografijama i srdačnim pozdravima dvojica starih prijatelja dugo se nisu družila.

Pogledaj i ovo Lucila Sola ljubila legendarnog glumca Njoj je 47 godina? Prelijepa Argentinka pokazala kako izgleda u badiću nakon što se pročulo da joj je zabranjeno približiti se bivšem

81-godišnji Al zagrlio je 69-godišnjeg Mickeyja, a njihovi se obožavatelji pitaju hoće li uskoro krenuti s radom na zajedničkom projektu kojeg su najavili još 2020. godine.

No njihov susret ostao je u sjeni Mickeyjeva otužnog izgleda i lica koje je ostalo unakaženo nakon brojnih estetskih operacija kojima se podvrgnuo.

Nekad zgodnog glumca brojne obožavateljice i danas pamte po erotskoj drami "Devet i pol tjedana", u kojem je zaigrao s jednako atraktivnom kolegicom Kim Basinger i odradio nekoliko seksi scena koje su privlačile pozornost publike. Bivši boksač, kojemu je pravo ime Philip Andre Rourke Jr., osim tog hita snimio je niz filmova 80-ih godina.

Početkom 90-ih je snimio akcijske hitove "Harley Davidson" i "Marlboro Man" s holivudskim facama Don Johnsonom i Tomom Sizemorom. No onda je iste te godine, 1991. odlučio postati profesionalni boksač dok se time kao tinejdžer bavio amaterski.

Tada 39-godišnji Rourke je objasnio da nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da ima osjećaj da se uništava. Tijekom boksačke karijere je podlegao mnogim ozljedama među kojima su slomljeni nos, nožni prsti i rebra, razdvojeni jezik i jako natučeni obrazi. Usto je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

"Htio sam si dati priliku, testirati sebe fizički dok još imam vremena", osvrnuo se Mickey na svoju boksačku karijeru. Zbog svih ozljeda lica morao je na plastične operacije u kojima su mu radili rekonstrukciju, a njegovo stanje je nazvano jako unakaženim.

U međuvremenu se vratio i glumačkom svijetu, no umjesto njegovih uloga i vještina, Mickey u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravljao lice zbog boksačkih ozljeda, postao je ovisan o operacijama i botoksu te često šokira transformacijom.

Inače, glumac je bio dvaput u braku. Prva supruga mu je bila Debra Feuer s kojom se oženio 1981., a razveo osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Carré Otis.

Supružnici su svojedobno privlačili pozornost javnosti jer je procurila snimka njihovog seksa. Vjenčali su se u lipnju 1992., a dvije godine kasnije je Mickey bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz". Razveli su se krajem 1998.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene