Imao je veliki hit!

Sjećate se ovog mladića za kojim su ludovale curice prije 20 godina? Nećete vjerovati kako danas izgleda i čime se bavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marlo Snellman oduševio je brojnu publiku diljem svijeta kao 15-godišnjak koji je glumio u spotu tada poznatog dua, a danas živi potpuno drugačijim životom.

Početak novog milenija obilježili su brojni hitovi, a jedan od njih bio je definitivno i singl "Freestyler" finskog dua Bomfunk MC's. Pjesmu su u Finskoj objavili krajem 1999., a u veljači 2000. godine službeno je puštena i u svijet. Osvojila je top liste u svim dijelovima svijeta, a ono što je još danas ostalo upečatljivo je svakako spot koji su snimili za tu pjesmu.

Zvijezda spota bio je Marlo Snellman, onda 15-godišnji dječak koji je postao planetarno popularan nakon toga. Mediji su ga tretirali poput brojnih pjevača onoga vremena, a djevojčice diljem svijeta otimale su se za to da ga upoznaju. Ulogu u spotu dobio je zahvaljujući svojoj majci, čelnici jedne finske kuće za modele, koja ga je progurala i osigurala mu pet minuta slave.

Marlo se nakon toga i sam upustio u glazbene vode, a imao je nekoliko projekata, od kojih su svi bili poznati javnosti samo na području Finske. Nije postigao ni blizu onakav uspjeh, a svi su ga upamtili kao dječaka s dreadlocksima i velikim slušalicama na ušima. Njegova glazbena karijera nije dugo trajala, no ostvario je zavidnu karijeru na potpuno drugačijem polju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marlo Snellman (@marlitos_way)

Snellman se počeo zanimati za kuhanje, preselio se u Pariz gdje je radio u brojnim poznatim restoranima, a posljednjih nekoliko godina je šef kuhinje jednog uglednog restorana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Iva Šarić pokazala goli trbuh 3 mjeseca nakon poroda, pa sve ostavila u nevjerici: "Lažeš da ovako izgledaš!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene