izgubila je 16 kila

Slatkica burne prošlosti koju pamtimo kao djevojčicu iz hit-serije progovorila o transformaciji koja je sve zabrinula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jodie Sweetin proslavila se zbog uloge u seriji "Puna kuća", a ovih je dana u jednom intervjuu ispričala s čime se sve suočavala tijekom pandemije koronavirusa.

Glumicu Jodie Sweetin pamtimo po ulozi u hit-seriji "Puna kuća", a u novom je intervjuu ispričala kako je pandemija koronavirusa utjecala na nju te je po prvi put ispričala sve o gubitku čak 16 kilograma.

"Znam da nisam bila svoja tijekom pandemije. Nisam bila potpuno funkcionalna osoba", rekla je iskreno za jedan podcast, prenosi Daily Mail. Dodala je kako je jednostavno prestala jest i hrana je uopće nije zanimala. Pandemija joj je dodatno pogoršala ionako loše stanje u kojem je bila.

"Već neko vrijeme patim od depresije i anksiozna sam tako da mi pandemija nije u tome pomogla. Borila sam se sama sa sobom i sve mi je bilo izvan kontrole", rekla je Jodie. Istaknula je kako bi voljela promijeniti posljednjih nekoliko mjeseci ne samo sebi, već svima na svijetu. Ispričala je i kako su njezini prijatelji i obitelj bili zabrinuti zbog njezina duševnog, ali i fizičkog stanja.

Inače, Jodie Sweetin proslavila se ulogom Stephanie Tanner u "Punoj kući" kao petogodišnjakinja, no njezin život od samog početka nije bio nimalo bajan. Majka ju je rodila u zatvoru, a i njen otac je bio također tamo, pa ju je ujak Sam Sweetin posvojio i odgojio sa svojom suprugom. Godinama kasnije, kada je bila poznata ličnost, Jodie je odbijala govoriti o posvojenju, istaknuvši da ne želi da ljudi misle kako ju je netko prisilio na glumu. Osim toga, kao trogodišnjakinja se bavila i baletom i step plesom.

Pojavila se u nekoliko reklama i odigrala gostujuću ulogu u sitcomu "Valerie", a potom se probila utjelovivši Stephanie u "Punoj kući". Bila je dio popularne serije sve do njezinog završetka 1995.

Nakon što je završila sa snimanjima posvetila se učenju i završila je srednju školu, a potom upisala i fakultet. No počela je i piti kao 14-godišnjakinja i uskoro je uzimala i razne droge poput ecstasyja, cracka i metamfetamina. Kasnije je objasnila da se okrenula porocima jer joj je bilo dosadno.

Jodie je 2009. objavila memoare "unSweetined" i opisala je kako se počela drogirati čim je završila sa snimanjima "Pune kuće". Progovorila je o svom odrastanju na televiziji i koliko joj se život poboljšao otkad se riješila ovisnosti.

Glumica je istaknula kako se prestala drogirati i piti u prosincu 2008. Završila je školovanje za savjetnika za ovisnike o drogama i alkoholu te počela raditi u centru za odvikavanje u Los Angelesu.

Glumica iza sebe ima tri propala braka. Kao 20-godišnjakinja se udala za policajca Shauna Holguin, a razveli su nakon četiri godine braka. Godine 2007. upoznala je Codyja Herpina, koordinatora za prijevoz filmske opreme i vjenčali su se nakon samo dva mjeseca veze. Dobili su i kćer Zoie (13), a zahtjev za rastavom su podnijeli već u studenom 2008. Razvod je bio služben 20. travnja 2010. i već 10 dana kasnije objavila je da je trudna s dečkom Mortyjem Coyleom.

Supružnici su dobili kćer Beatrix i vjenčali se u ožujku 2012. Podnijeli zahtjev za rastavom već sljedeće godine, a okončana je 2016. Jodie je nastavila u istom ritmu, pa je dok još nije ni službeno završila prošli brak objavila da se zaručila za Justina Hodaka. Upoznali su se u centri za odvikavanje, no nakon nešto više od godine dana prekinuli su.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +1 Geena Davis (Foto: AFP) Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene