PROŠLO 30 GODINA

Sjećate se ove zgodne poručnice iz ''Spasilačke službe''? Zbog te je uloge iz bizarnog razloga završila na sudu, a evo kako izgleda danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Paul je u seriji "Spasilačka služba" utjelovila Stephanie Holden, a upravo zbog te uloge imala je problema sa ženom koja ju je deset godina maltretirala.

Zvijezda serije "Spasilačka služba", Alexandra Paul (58), osigurala si je zabranu prilaska od žene koja je već cijelo desetljeće maltretira.

Pogledaj i ovo Jose Solano - 7 Potpuno neprepoznatljiv! Bio je jedan od najzgodnijih spasilaca u popularnoj seriji, a evo gdje je i kako izgleda danas!

TMZ prenosi kako je Paul istaknula da je sve krenulo 2011. godine kada je žena po imenu Nicole Albrecht stigla na njezino imanje, a to je bio početak dugogodišnjeg maltretiranja te je uzrokovala brojne incidente.

Sud je sada presudio kako se Nicole ne smije Alexandri i njezinu suprugu Ianu približiti na manje od 100 metara. Žena je Iana jednom prilikom čak udarila automobilom. Glumica smatra kako je Nicole opsjednuta njome zbog serije "Spasilačka služba", koja je u Njemačkoj bila veliki hit, a upravo ona i jest iz Njemačke. Policiju su kontaktirali u srpnju ove godine kada je Nicole napala Iana, a to je bila kap koja je prelila čašu. Alexandra već godinama policiji prijavljuje da je žena maltretira, a sud je srećom sve uzeo u obzir.

Američka glumica Alexandra Paul inače se pojavila u preko 100 serija i filmova, a jedna od najpoznatijih uloga joj je ona poručnice Stephanie Holden u "Spasilačkoj službi", u kojoj je glumila od 1992. do 1997. godine. Karijeru je započela kao manekenka u New Yorku, a 1983. godine je dobila i prvu filmsku ulogu nakon što se preselila u Los Angeles.

Radila je i na nekoliko dokumentarnih filmova, a zahvaljujući svojim ulogama dobila je i nekoliko važnih nagrada. Za Iana Murrayja je udana od 2000. godine, a par nema djece, što su nekoliko puta otvoreno rekli da je njihova vlastita odluka.

Osim glumom, Alexandra se redovito bavi i sportom, a poznata je po nekoliko natjecanja u trčanju i plivanju. Ima i vlastitu tvrtku koja se bavi wellnessom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene