ne baš dobro iskustvo

Nives o nogometašu s kojim je završila na večeri: ''Našao me njegov menadžer, poljubili smo se, ali...''

Došao je red i da Nives Celzijus bude gošća zabavnog serijala Fakap kod Ide Prester i Mije Kovačić.

Poslije niza poznatih imena, u goste kod Mije Kovačić i Ide Prester u zabavni serijal Fakap stigla je i Nives Celzijus. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Svestrana Nives ispričala je tako neugodnu situaciju koja se desila dok je preko telefona razgovarala s dečkom koji je bio njezina velika ljubav, ali on nju nije pretjerano doživljavao. 

''Bila je to platonska ljubav, on nije uzvraćao. Rekla sam mu da sam sama u sobi, međutim, usred razgovora jedna od frendica je učinila ono čega se svi u društvu groze'', ispričala je Nives, a u videu možete saznati o čemu je riječ. 

Što se tiče medijskih natpisa najviše ju je šokiralo kada su je povezali s bratom jednog regionalnog pjevača, a ona, kako kaže, nije ni znala da taj pjevač ima brata. Raspričala se o hejterima, ali i o putu u Torino zbog jednog nogometaša koji joj se jako sviđao. 

O kome je riječ i koje je sočne detalje o susretu s njim podijelila pogledajte u novoj epizodi serijala Fakap!

Web-serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog svojeg drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća videopregleda po epizodi na društvenim mrežama te čak 4,2 milijuna videopregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

A koga će sve Ida i Mia ugostiti u drugoj sezoni, pratite u našim videima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene