velika romansa

Njihovu ljubav okončala je tragična sudbina poslije 35 godina, sad je prvi put progovorio o muškarcu bez kojeg nije mogao zamisliti život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Ford i Richard Buckley zajedno su proveli 35 godina, a nakon Richardove smrti Ford se sam brine o njihovu sinu Jacku.

Modni dizajner Tom Ford priznao je kako se teško privikava na život bez svojeg partnera Richarda Buckleyja, koji je u rujnu ove godine preminuo u njihovu domu u Los Angelesu nakon borbe s teškom bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Bit će gusto ŽESTOKA KONKURENCIJA Vraća li se otpisani na tron?

"Teško je nakon 35 godina, jako teško", ispričao je u intervjuu Ford, koji sada sam brine o njihovu devetogodišnjem sinu Jacku, prenosi Daily Mail. Kaže kako mu svako malo na pamet padne pomisao da bi mogao nazvati svojeg supruga, no onda se suoči sa surovom realnošću. Richard mu je uvijek bio velika podrška u svemu, a kaže da nije mogao ni zamisliti kako će njegov život izgledati kada postane samohrani roditelj.

"Donedavno mi je Richard pomagao od ranoga jutra. Posljednjih mjesec dana borim se sam sa sobom jer bi uglavnom on pripremio Jacku doručak, a sada sve radim sam", priča Tom.

Tom i Richard upoznali su se na jednoj reviji 1986. godine u New Yorku, a partneri su bili više od tri desetljeća. Službeno su se vjenčali 2014. godine, nedugo nakon što su istospolni brakovi legalizirani u SAD-u. Par zajedno dijeli i 9-godišnjeg sina Alexandera Johna "Jacka" Buckleyja Forda.

U vremenima kada su se upoznali Tom je preuzeo modnu kuću Gucci prije nego što je pokrenuo vlastitu uspješnu tvrtku, a imao je samo 25 godina, dok je Richardu bilo 38 godina.

Dizajner je jednom prilikom njihov susret opisao kao ljubav na prvi pogled.

"Oči su nam se spojile i u roku od mjesec dana smo živjeli zajedno. Otada se nismo razdvojili", otkrio je za magazin People i dodao kako je odmah znao da je pronašao čovjeka s kojim će provesti ostatak života.

Tri godine kasnije Richardu je dijagnosticiran rak grla i operiran je te se unatoč lošim prognozama uspješno oporavio i njihovoj sreći nije bilo kraja.

2012. godine dobili su sina Jacka, koji će uskoro navršiti devet godina, a rodila im ga je surogat majka. Dvije godine kasnije vjenčali su se na privatnoj ceremoniji, a detalje nikada nisu htjeli otkriti javnosti, čak ni mjesto vjenčanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene