Zgodni oboje!

Dotjerana Seve objavila prisnu fotku s Tarikom Filipovićem, a za to je imala i poseban razlog koji će mu se sigurno svidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Tarikom Filipovićem i to povodom njegova jubilanog rođendana.

Naš poznati glumac i voditelj Tarik Filipović slavi 50. rođendan, a priliku da mu putem društvenih mreža poželi sve najbolje nije propustila ni Severina.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Ona je u priči na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj grli Tarika i uputila mu lijepu čestitku.

"Naj, najsretniji, prijatelju", napisala je Severina uz fotografiju i emotikon torte i plavog srca.

Pjevačica i glumac imali su prilike već nekoliko puta zajedno raditi na raznim projektima, a povezuje ih i dugogodišnje prijateljstvo. 

Tarik je nedavno prolazio kroz tužan period nakon što je preminuo njegov stric Ekrem Filipović s kojim je bio jako blizak

"Zaspao je moj Eka. Danas je zauvijek sklopio oči moj amidža, striko, adžo, adžuka, striček. Jedan od par najvažnijih figura mog života, moj drugi tata, moj stariji brat, moj zaštitnik, prijatelj. Sve. Mladić cijeli svoj život, mangup, gospodin. Prva vožnja autom, prva roba iz Trsta, prvi televizor, prvi posao u njegovom caffe “Baltazaru”. Bio sam njegovo “mini” izdanje. Toliko zajedničkih trenutaka zauvijek urezanih u sjećanje. Osjećaj sigurnosti jer znam da je on uvijek tu. I ostat će. Uvijek i zauvijek. Voli te tvoj Tarik. Puno, puno", napisao je Tarik uz stričevu fotografiju, a njegovi su mu obožavatelji uputili komentare podrške i izrazili sućut. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević Helena Janjušević Helena Janjušević Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 8 +10 Helena Janjušević (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših domaćih plesačica iznenadila fotkom s dečkom kojeg je dosad uspješno skrivala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene