Zaljubljena preko ušiju

Jedna od najljepših domaćih plesačica iznenadila fotkom s dečkom kojeg je dosad uspješno skrivala!

Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević Helena Janjušević Helena Janjušević Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 8 Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević Damir Kedžo i Helena Janjušević (FOTO: Dnevnik.hr) Helena Janjušević (Foto: Instagram) +4 Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Galerija

Helena Janjušević, koju gledamo u showu "Ples sa zvijezdama", na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim dečkom.

Helena Janjušević jedna je od najtalentiranijih i najljepših domaćih plesačica, koju publika trenutno može gledati u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 2 veseli duo Njih dvoje su hit na društvenim mrežama gdje im već prognoziraju pobjedu, a njega su prozvali hrvatskim Rickyjem Martinom!

U novoj sezoni mentorica je tiktokeru Sandiju Pegi, a u prvoj emisiji plesali su jive i od žirija dobili 26 bodova.

Helena je u Plesu sa zvijezdama sudjelovala i 2019. godine, kada joj je plesni partner bio pjevač Damir Kedžo, a gledali smo je i u drugim showovima Nove TV, kao što su "Tvoje lice zvuči poznato" i "Supertalent", te u brojnim videospotovima domaćih glazbenika.

Stoga ne čudi da Helenu na Instagramu prati više od 18 tisuća ljudi jer je domaćoj javnosti već dobro poznata, a ono što je dosad uspješno skrivala je njezin dečko, no sada je odlučila objaviti njihovu zajedničku fotografiju.

"Moj bebi i ja", napisala je u opisu fotke kojom je raznježila pratitelje, a posebice kolege iz showa "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HELEna Janjušević (@helenajanjusevic)

"Ma kako ste tako slatki", komentirala je Domenica Žuvela, dok im je Alan Walme poručio da su bombončići. "Jao", napisala je Albina Grčić uz znak srca, a srca su im ostavili i Marko Petrić te Sandi Pego.

Helena je nedavno za DNEVNIK.HR priznala da je u vezi, no nije htjela odavati nikakve pojedinosti.

"Udata nisam, zauzeta jesam", kratko je prokomentirala svoj ljubavni status, a prema fotografiji koju je sada objavila, može se dodati i da je zaljubljena preko ušiju!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene