veseli duo

Njih dvoje su hit na društvenim mrežama gdje im već prognoziraju pobjedu, a njega su prozvali hrvatskim Rickyjem Martinom!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 2 SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 1 Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego +0 Sandi Pego Galerija

Sandi Pego i Helena Janjušević u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su salsu i oduševili žiri, a dobili su i hrpu pohvala na društvenim mrežama.

Najpoznatiji tiktoker u Hrvata Sandi Pego, koji s atraktivnom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić snima zanimljiva i smiješna videa, osvojio je i širu publiku svojim plesnim talentom u showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Helena Janjušević i Sandi Pego - 2 ne zna se koji je zgodniji! Pogledajte izdanja kojima su dvojica poznatih frajera zaludjeli Hrvatice, pokazali su nevjerojatne rezultate teških treninga!

Sandiju je u showu mentorica i plesna partnerica Helena Janjušević, a u drugoj emisiji plesali su salsu i energičnim nastupom potpuno zaokupili pažnju žirija i publike od početka do kraja.

"Fantastična energija i odličan si performer", poručio mu je Marko Ciboci. Za Larisu Lipovac Navojec nastup je bio savršen i bila je oduševljena njihovim okretom u koreografiji, a žiri ih je nagradio s 29 bodova, čime su podigli ljestvicu od prošloga puta.

Sandi se pohvalio i da je, otkad je došao u show, smršavio 7 kilograma, a nasmijani i energični plesni dvojac pokupio je i sve simpatije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandi Hadžić (@sandi.pego)

"Znači predobri! Moj favorit! Helenu inače obožavam tako da, sretno do kraja!", "Pregenijalni ste", "Ta dva osmijeha u kombinaciji! Ljudi najbolji ste!", "Plesali ste fantastično nema boljih od vas samo tak nastavite", "Razvalili podij", samo je dio brojnih komentara koje su dobili na Instagramu, a Sandi je stekao i nadimak hrvatskog Rickyja Martina.

Sandi se uoči početka showa pohvalio i kako već ima plesnog iskustva.

"Za mene je ples stil života. U meni budi pozitivnu energiju, veselje i osjećaj slobode. Kroz ples mogu iznijeti svoje emocije i nemam nikakvih opterećenja. Mogu biti svoj. Osobno smatram da mi najbolje ide hip-hop. Trenirao sam ga i pronašao se u njemu. Volim kreativne elemente koje sadrži, njegovu dinamiku i energičnost. Pratim i poznate plesače koji pokazuju kako ples može pobuditi emociju, donijeti osmijeh na lice i izazvati divljenje publike. Upravo zbog toga ga i ja volim", ispričao je za DNEVNIK.HR.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) +8 Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pamtimo ju kao neobičnu djevojčicu, a sada šeće u vamp izdanju i oduzima dah svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene