pokazala i zapanjujuće vještine

Severina se javila s broda, nije se obazirala što joj vjetar neprestano rastvara ogrtač, a ne žale se ni obožavatelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila video s broda, a prije toga se pohvalila i vještinama kojima je sve zapanjila.

Pjevačica Severina (49) na Instagramu je najavila svoj sljedeći nastup zanimljivom snimkom s broda.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Luštica, ja ću se polako uputit... Kažu neće biti kiše, a ako i bude - nismo od šećera. Vidimo se 29.08." napisala je uz video u kojem je oduševila pratitelje izgledom.

Nosila je lagani ljetni ogrtač koji joj je vjetar stalno rastvarao pa je pokazala i svoj minijaturni bikini sa šljokicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Čovjek te se ne može nagledati", "Nema ljepše", "Kako si zgodna", "Najljepša žena", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila ispod videa, a pratitelje je još više zapanjila svojom prethodnom objavom u kojoj je pokazala nevjerojatne vještine.

"Majmun na drvetu i riba u moru", napisala je u opisu snimke na kojoj se penje na stablo i visi naglavačke, a snimila se i kako skače u more.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ti si Benjamin Button, majke mi!" poručila joj je voditeljica Paola Valić Bekić, dok je Viktorija Rađa šaljivo primijetila kako je ovo tipično ponašanje za žene u njezinim godinama, a svi su se složili da je lijepa i naglavačke.

Inače, Severina se prošlog tjedna razvela od Igora Kojića s kojim je u braku bila od 2015. godine, no već se dugo šuškalo da im je došao kraj.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene