pohvalila se na Instagramu

Severina stigla u Split pa prošetala rivom sa sinom, ovaj prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Ovo je sve!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svojem Instagramu objavila fotografiju iz šetnje splitskom rivom sa svojim sinom.

Pjevačica Severina Kojić (49) na svojem je Instagramu otkrila da trenutno uživa u rodnom Splitu u društvu svojeg sina.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz šetnje rivom, koju možete pogledati ovdje, uz koju je citirala stih iz pjesme "Dajem ti rič", grupe Dalmatino, a prizor je raznježio njezine brojne pratitelje.

"Ovo je sve", među prvima je komentirala svjetski poznata ukrajinska plesačica Nadiya Bychkova, koja je ove godine ljetovala na otoku Hvaru i s kojom je Seve surađivala nekoliko puta.

"Rođeno tvoje", "Majka i sin, nema veće ljubavi", "Slika je divna", "Prekrasne riječi", još su neki od komentara koje je dobila ispod fotke za koju je u samo pola sata od objave skupila i preko 15 tisuća lajkova, a njihova brojka neprestano raste.

Severina se prije toga na svojem Instagramu javila iz jednog kafića u Splitu, a na fotki je bila jednako odjevena kao i na onoj sa sinom.

"Lipo je sjesti na skale i promatrati život", napisala je tada, a i tom je objavom oduševila svoje brojne fanove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Prošlog je mjeseca i sve rastužila emotivnom posvetom svojem sinu od kojeg živi odvojeno već više od 20 mjeseci.

"20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po' godina... Bez pitanja, grubo, isti dan... I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama... U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima... Hvala svima na podršci", napisala je tada uz oznaku "88 sati nije dovoljno".

Podsjetimo, pjevačica se početkom srpnja ove godine ponovno na sudu susrela sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem zbog odluke o skrbništvu nad njihovim sinom. "Jako sam tužna. 20 mjeseci moje je dijete bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu", rekla je onda za Dnevnik Nove TV.

S njom se na sudu pojavio i njezin odvjetnik Mate Matić. "Odluka je završena, nikakvi se dokazi više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom periodu", izjavio je Severinin odvjetnik Mate Matić.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene