Dostavio objašnjenje

Antić objasnio što znače stihovi singla "Mater": Oštećenik i optuženik tvrde da ne slušaju TBF

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Antić nije se pojavio na virovitičkom sudu, no sucu je dostavio pismeni podnesak u kojem je objasnio ono što je sudac zahtjevao.

Saša Antić objasnio je na virovitičkom sudu i objasnio što znače stihovi pjesme "Mater", zbog koje je na sud pozvan u svojstvu svjedoka.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač na Poljudu - 3 Cure detalji Mišo u tajnosti sprema spektakularno iznenađenje za svoje fanove i to već u svibnju: ''Traju pripreme...''

Antić se nije na ročištu pojavio, ali je sucu dostavio pismeni podnesak u kojem je naveo da se radi o "karakterizaciji i arhetipu matere koja rješava sve te da se na kraju postavlja pitanje postoji li ona uopće, odnosno da je evidentno da je mater simbol nemoći glavnog junaka kojeg je ostavila djevojka, a da je pjesma u srži ismijavanje nasilnika", prenosi Novi list.

Da podsjetimo, sud je Sašu Antića pozvao kao svjedoka jer je u procesu optužen mladić koji je policajcu poslao poruku u kojoj je, između ostalog, pisalo i: "Naša mater te traži". Bizarno je što niti optuženik niti oštećenik ne slušaju, kažu, TBF, te ne znaju o čemu točno govori sporna pjesma.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene