Dokazali su suprotno!

Slavni dizajner i njegova 46 godina mlađa djevojka dobili dijete, a govorilo se da joj može biti djed i da neće dugo izdržati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Roberto Cavalli i Sandra Nilsson dobili su sina, a sretnu je vijest potvrdio sami dizajner.

Slavni talijanski dizajner Roberto Cavalli dobio je šesto dijete, i to u 83. godini sa svojom 37-godišnjom djevojkom, švedskom manekenkom Sandrom Nilsson.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger i Roberto Cavalli Njegova obožavateljica Snježana Schillinger oprostila se od dragog joj Roberta Cavallija, objavila je fotografiju na kojoj zajedno poziraju, evo gdje su se oni to družili

Dizajner, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 400 milijuna funti, a koji već ima petero djece iz prethodna dva braka, potvrdio je tu vijest te otkrio da je dobio sina, kojem je odlučio dati ime Giorgio u čast njegovu ocu, kojeg su ubili nacisti tijekom Drugog svjetskog rata.

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena prije tjedan dana upravo ovdje u Firenci, prekrasna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Giorgio, kao i njegovu djedu, mom ocu kojeg su nacisti strijeljali u masakru u Cavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Roberto je sa Sandrom u vezi od 2008. godine, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatni otok u Švedskoj, vrijedan 2,2 milijuna funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila s četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf te ostaci stare vikinške utvrde. Par se danas odvaja u rijetkim trenucima, a iako su mnogi sumnjali da će njihova veza potrajati, oni su sve uvjerili u suprotno.

37-godišnja Sandra očarala je Roberta, koji je svakodnevno obasipa skupocjenim poklonima i vodi je na luksuzna putovanja. Strani mediji prenosili su glasine kako bi par trebao uskoro stati pred oltar, međutim to se do danas nije dogodilo niti se Sandra u javnosti pojavila sa zaručničkim prstenom na ruci.

Prije nego što se počela baviti glumom Sandra je radila kao manekenka, i to nakon što je kao 14-godišnja djevojčica zapela za oko agentima iz jedne francuske modne kuće.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena +30 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lepa Brena partijala s tamburašima u Zagrebu, ponesena emocijama sasvim se opustila

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth - 2 Chris Hemsworth - 1 Chris Hemsworth - 3 Chris Hemsworth +15 Chris Hemsworth Celebrity Miljenik žena ponosno izložio mišiće pogledima: Prošetao se bez majice pa pokazao jake bicepse i isklesan torzo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene