Ne odvajaju se!

Reality obitelj šokirana najnovijom romansom svoje miljenice, kažu da ju nikada nisu vidjeli da se tako ponaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvor blizak obitelji Kardashian kaže kako su svi malo šokirani vezom Kourtney i Travisa Barkera, no drago im je da je sretna i on im se sviđa.

Obitelj Kardashian navodno je šokirana romansom Kourtney Kardashian i glazbenika Travisa Barkera. Izvor blizak slavnoj reality obitelji tvrdi kako Kourtney nikada nisu vidjeli raspoloženja u kakvom je otkako je u vezi s bubnjarem, a podržavaju njezinu najnoviju romansu.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

"Kourtenyina obitelj je zaista sretna, no istodobno su i malo šokirani jer ju nikada nisu vidjeli takvu. Uz Travisa se Kourtney osjeća posebnom i on joj svakodnevno pokazuje koliko mu znači. Ludo su zaljubljeni jedno u drugoga", tvrdi izvor blizak obitelji.

Kourtney i Travis su zajedno već nekoliko mjeseci, a mnogi komentiraju kako su po većini stvari nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga što drugi pričaju o njihovoj ljubavi.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene