što će ona reći na ovo?

Momčilo Otašević progovorio o žustroj svađi sa suprugom Jelenom, a prisjetio se i neugodnog iskustva s paparazzima!

Momčilo Otašević novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Kazališni i televizijski glumac Momčilo Otašević gost je najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ajoj! Šuput otkrila što joj se to dogodilo pred tri tisuće ljudi: "Cijele? Cijele! Pred prijateljima, mamom i tatom u prvom redu"

S voditeljicama Mijom Kovačić i Idom Prester prisjetio se nekih svojih najvećih neugodnjaka, i poslovnih i privatnih, a doznali smo i da je na glasu kao netko tko stalno drugima priređuje spačke, no voli i kada njega zafrkavaju.

Tako se prisjetio jednog zamalo neugodnog iskustva s paparazzima u Crnoj Gori, a zapravo se radilo o podvali njegova kolege. Prepričao je i kako mu je propalo jedno romantično iznenađenje koje je htio prirediti tadašnjoj djevojci, a današnjoj supruzi, glumici Jeleni Perčin, no na kraju je sve ispalo dobro.

"Poslije toga se udala", kazao je Momčilo kroz smijeh, a zatim je priznao i čime najviše živcira suprugu.

"Jelena je uvijek bila nezadovoljna mojom vožnjom i živcira je što stalno nešto radim dok vozim", kazao je pa prepričao i jednu njihovu žustru svađu.

Prisjetio se i zgode iz kazališta s bivšom djevojkom i zaboravljenim tekstom te kolegom koji ga je, da mu pomogne, išamarao usred predstave.

Priredio je i spačku kolegama iz serije "Dar Mar" usred snimanja epizode, a kako su oni reagirali na to, te još više zanimljivosti, doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap", koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene