Ajoj!

Mislila je da će joj haljina biti pun pogodak, a na kraju joj je stvorila samo probleme, priskakali su joj u pomoć!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Molly-Mae Hague našla se u problemima na crvenom tepihu zbog preduge haljine koju je nosila na dodjeli nagrada Pride Of Britain.

Britanska reality zvijezda Molly-Mae Hague bila je jedna od uzvanica dodjele nagrada Pride Of Britain, za koju je odabrala odvažnu haljinu sa seksi izrezima i dekolteom, ali koja joj je na kraju stvorila samo probleme.

22-godišnja Molly pozirala je fotografima, ali pritom se jedva kretala u uskoj kreaciji koja je bila preduga, a nosila je i visoke potpetice koje su joj zapinjale u prozirni materijal. U pomoć joj je morala priskočiti i asistentica, koja joj je pokušala namjestiti haljinu i olakšati joj kretanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Molly na profilu na Instagramu trenutačno prati 6,2 milijuna obožavatelja, kojima je ovih dana otkrila i detalje pljačke čija je žrtva postala. Naime, provalnici su ušli u njezin londonski stan vrijedan 800 tisuća funti, u kojem živi s dečkom Tommyjem Furyjem.

"Nevjerojatan tjedan. Ne mogu vam svima dovoljno zahvaliti za sve vaše ljubazne poruke u vezi s tim što se dogodilo našem domu prošlog tjedna. Vječno smo zahvalni što imamo tako nevjerojatne i ljubazne pratitelje", napisala je Molly na profilu na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene