Sve puno osiguranja!

Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon više od godinu dana, za to su imali poseban povod, a o fotkama već svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry stigli su u službeni posjet New Yorku, ujedno i prvi nakon što su napustili Veliku Britaniju i kraljevsku obitelj u ožujku 2020. godine.

Meghan Markle i princ Harry započeli su svoj trodnevni posjet New Yorku i World Trade Centru, što je ujedno i njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti otkako su napustili kraljevsku obitelj i Veliku Britaniju u ožujku 2020. godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

37-godišnji Harry i 40-godišnja Meghan pojavili su se ispred World Trade Centra, odjeveni u tamnu odjeću, ciljano odabranu kako bi izrazili žalovanje za žrtvama koje su poginule u terorističkim napadu na Blizance 11. rujna 2001. godine. Meghan je nosila elegantno tamnoplave hlače, majicu i dugi  kaput koje je uskladila s visokim potpeticama, a Harry je nosio crno odijelo s kravatom.

Supružnici su sa smiješkom izašli iz crnog vozila i krenuli na sastanak s gradonačelnikom New Yorka Billom de Blasiom i guvernerkom Kathy Hochul. Obzirom da je ovo službeni posjet, svoju su djecu 2-godišnjeg Archieja i 3-mjesečnu Lilibet ostavili kod kuće u Kaliforniji. Cijelo su se vrijeme držali za ruke, a Harry je mahnuo obožavateljima koji su ga dozivali imenom, a sve je bilo puno osiguranja i policijskih službenika koji su ih pratili.

Gradonačelnik Blasio se pohvalio susretom na društvenim mrežama i naglasio kako su Meghan i Harry svojim dolaskom odali počast žrtvama 11. rujna.

"Tragedija 11. rujna dotakla je cijeli svijet, a osjeća se i dana. Čast nam je biti s princom Harryjem i vojvotkinjom Meghan na One World Observatoryju", zaključio je Blasio.

Harry i Meghan planiraju se sastati i s demokratskim zastupnicima, ali nije otkriveno o čemu će točno razgovarati, a u subotu će biti na koncertu Global Citizen Live koji će se prenositi diljem svijeta.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +23 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Njezin duboki dekolte pao je u drugi plan zbog visokog izreza na haljini, a teško je bilo ne primijetiti i jedno i drugo

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene