Wow!

Šuput mjesec i pol od poroda objavila fotku u badiću, pratitelji se čude zbog figure koju je pokazala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj je pratitelje zadivila figurom nakon poroda.

Pjevačica Maja Šuput na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi kupaći kostim mjesec i pol dana nakon što je rodila sina Blooma.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Pjevačica je pozirala u dvodijelnom svjetloplavom badiću u bazenu svoje hotelske sobe u Istri, gdje trenutno odmara sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem, a svojim izgledom na fotki je oduševila pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Jesi li ti ikada bila trudna?", napisalo joj je influencerica Paula Sikirić koja također trenutno čeka svoje prvo dijete. "Ajme samo mjesec i pol od poroda, a takva linija, bravo svaka čast", "Majuška goriš", "Već takva linija, za nepovjerovati", nizali su se komentari pratitelja koje je iznenadila Majina vitka figura, a fotka je samo pola sata nakon objave brojala i preko 10 tisuća lajkova.

A kako je Šuput izgledala u zadnjim mjesecima trudnoće, možete vidjeti u novoj All stars sezoni showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u koju se vratila u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Nekad i sad Slatkica Charlotte slavi šesti rođendan! Pogledajte koliko je odrasla na novoj fotografiji koju je snimila Kate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene