zgodna mama!

Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografije sa otoka Sveti Nikola gdje trenutno odmara sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da je sa suprugom i sinom otputovala na odmor.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Objavila je fotografije na kojima pozira u prozirnoj čipkastoj haljini boje mente s dječjim kolicima te je otkrila i gdje su otputovali.

"Nakon što sam Lijepu našu obišla milijardu puta uzduž i poprijeko, ovaj savršen otočić tek sad je došao na red. Pa krenimo u istraživanje...", napisala je uz objavu na kojoj je označila da se nalazi na otoku Sveti Nikola u blizini Poreča.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda na fotkama i pratitelji su joj poručili da je prezgodna mama.

Šuput je uoči putovanja podijelila i preslatke fotografije supruga i sina.

"Tata vodi me na put", napisala je uz fotke na kojima maleni pozira u automobilu sa svojim ocem Nenadom Tatarinovim, odjeven u crvenu trenirku i bijele tenisice.

Majine pratitelje posebno je oduševio Bloomov outfit, ali i poze koje je zauzeo na fotkama.

"Predivan je. A palac gore na drugoj slici?", "Maleni pozer", "Ajme slatkoće", "Stajling je top", "Frajer od malih nogu", redali su se komentari ispod objave koja je skupila na desetke tisuća lakova.

Podsjetimo, Šuput i Tatarinov sina su dobili 17. ožujka ove godine i maleni će uskoro napuniti tri mjeseca. Pjevačica je do samog kraja trudnoće bila aktivna te je trudna vodila i posljednju sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobjedu odnio Saša Lozar.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene