Malo se zapustio?

Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Profimedia) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Instagram) +5 Serena Williams (Foto: Instagram) Galerija

Serena Williams poraz na French Openu iskoristila je za odmor s obitelji, a fotografi su ih snimili na plaži na jugu Francuske.

Tenisačica Serena Williams prije nekoliko je dana stigla u Francusku na teniski turnir French Open, no iako nije prošla dalje na natjecanju, ostala je uživati u ljepotama francuskog juga.

Pogledaj i ovo Serena Williams (Foto: Getty) slavile i brojne zvijezde Glamurozna svadba na kojoj se nije štedjelo: Slavna sportašica izrekla sudbonosno "da"

39-godišnja sportašica na plaži se pojavila u jednodijelnom šarenom badiću koji je naglasio njezinu bujnu figuru. S njom je bio i suprug Alexis Ohanian, s kojim je izmjenjivala nježnosti u pauzama od kupanja, a u njihovu je društvu bila i trogodišnja kćerkica Olympia. Mnoge je iznenadio pomalo zapušten Alexisov izgled, duža kosa i nekoliko kilograma viška, s kojima ga prije nismo imali priliku vidjeti. 

Podsjetimo, par se navodno upoznao na doručku u jednom hotelu u Rimu na kojem se suosnivač slavnog Reddita pojavio mamuran, a njihova ljubavna priča službeno je započela u ljeto 2015. godine. Godinu kasnije kleknuo je ispred bazena na kojem su se i upoznali, a glamurozno vjenčanje održano je krajem 2017. godine, dva mjeseca nakon rođenja njihove kćerkice Alexis Olympije. 

Serena često svojom pojavom plijeni pažnju medija i dok nije na teniskim turnirima, a nedavno je razlog tome bilo prijateljstvo s vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle. Serenino i Meghanino prijateljstvo seže iz vremena prije nego što se ona udala za princa i često su isticale kako su jedna su drugoj golema podrška, a tenisačica je bila i na njihovu raskošnom vjenčanju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene