Obiteljska idila

Šuput se pohvalila novom Bloomovom avanturom i važnim trenutkom za pamćenje: "Baš kao nekad, samo puno bolje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov odveli su svog sina Blooma na prvo međunarodno putovanje, a pjevačica se tim trenutkom pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Maja Šuput na Instagramu je svojim obožavateljima otkrila kako se zajedno sa svojom malenom obitelji otputila na daleko putovanje, odnosno na prvi Bloomov međunarodni let.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

"Baš kao nekad, samo puno, puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu", napisala je Maja uz fotografiju iz aviona koju je objavila, no konačnu destinaciju zasad nije otkrila. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Divno je vidjeti s kakvom lakoćom prihvaćate i živite život", "Luckasta baš kao nekad", "Uživajte i lijep provod", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Maja u posljednje vrijeme dobiva same komplimente na račun izgleda i linije koju je vratila brzo nakon poroda bez problema, a nedavno je priznala kako se tijekom trudnoće udebljala 12 kilograma i kako je to sve otišlo u trbuh. 

Pratiteljima je otkrila i da trenira tri puta tjedno po sat vremena, što se itekako vidi na njezinoj figuri tri mjeseca od poroda, a zatim je na Instagramu objavila novu fotografiju u badiću.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene