baš šteta

Što joj je to trebalo? Omiljena slatkica iz kultne serije nakon niza estetskih zahvata više ne sliči sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristin Davis se na svečanoj premijeri serije "And Just Like That" pojavila u elegantnoj plavoj haljini no svi su gledali u njezino lice koje je uništila zahvatima.

Ovaj tjedan je u New Yorku održana svečana premijera serije "And Just Like That", dugoiščekivanog nastavka kultnog Seksa i grada..

Pogledaj i ovo Kim Cattrall - 10 Potpuno iznenađenje! Otkriveni detalji povrataka zvijezde serije ''Seks i grad'', njezine slavne kolegice nisu ni znale što je isplanirano

Glavne zvijezde serije za premijeru su se posebno skockale, no pažnju s njihovih glamuroznih toaleta ukralo je lice nekad omiljene slatkice Charlotte, koju je utjelovila glumica Kristin Davis.

Još dok su curile fotke sa seta snimanja serije, obožavatelji su primijetili da Davis izgleda drugačije nego prije, što je potaknulo šuškanja o njezinim estetskim zahvatima, a dodatno ih je rasplamsala najava za seriju.

"I samo tako, Charlotte ima novo lice", "Što je Charlotte učinila svom licu", dio je komentara koji su se otada proširili društvenim mrežama na račun njezina zategnutog lica bez gotovo ijedne bore i natečenih usana, zbog čega se da naslutiti kako je ubrizgavala injekcije botoksa i filere. No u želji da očuva mladolik izgled očito se malo zanijela.

Zanimljivo je da je Kristin u intervjuu za New Beauty 2018. godine izjavila kako ne želi kirurški mijenjati svoj izgled jer se boji igle, komplikacija i konačnih rezultata koje ne bi mogla popraviti, ali čini se da je promijenila mišljenje.

Kristin, koja u seriji glumi Charlotte York, u toj se ulozi pojavila prvi put 1998. godine, a sada, više od dva desetljeća kasnije, vratila se na male ekrane zajedno s kolegicama Sarah Jessicom Parker i Cynthiom Nixon. Nastavak kultne serije od 9. prosinca se prikazuje na streaming servisu HBO Max i ima 10 epizoda, a za svaku su glavne glumice dobile plaću od milijun dolara, tvrdi Variety.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene