42 su joj godine

Milijunašica i njen dečko se hvale njenom bujnom pozadinom, a sad se pohvalila i tajnom svoje savršene figure

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian pozirala je za Instagram profil svoje internetske stranice Poosh u tangicama, a objavljen je i članak njezine rutine za postizanje oblika stražnjice kakav ona ima.

Kourtney Kardashian (42) često pozira tako da je njezina bujna pozadina u prvom planu, a sada je otkrila i kakvim ju je vježbama uspjela tako oblikovati. 

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Fotografija reality zvijezde u crnom bikiniju čiji su donji dio tangice objavljena je na Instagram profilu Kourtneyine internetske stranice Poosh.

"Postoji razlog zašto je pilates postao omiljeni njezin omiljeni način vježbanja. Tražili smo njezinu instruktoricu Jesse O'Haru da podijeli nekoliko njenih rutina za zaobljeniju stražnjicu", piše u opisu slike.

Vjerojatno je to mnoge potaknulo da odu na stranicu Poosh i pogledaju koje vježbe odrađuje Kardashianka, a možete ih pogledati ovdje. 

"Ljepotica", "Volim pilates. Morat ću proučiti tu rutinu", "Ovo je nevjerojatno", "Ako itko išta zna o stražnjici, to je O'Hara", "Ovo je savršena pozadina", komentirali su pratitelji na Instagramu. Ipak, objava je prikupila tek oko 17.000 lajkova dok profil 3.9 milijuna pratitelja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

Inače, fotografije Kourtneyine stražnjice često dijeli i njezin dečko, glazbenik Travis Barker (45). Obožavateljima se to sviđa, no neki ih kritiziraju da pretjeruju. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik skinula hlače i ponosno pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene