poigrala se photoshopom

Kim ponosno objavila fotku iz teretane, no jedan sitni detalj ju je razotkrio: "Netko nije dobro odradio svoj posao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ponosno je objavila fotku iz teretane, no mnogi su odmah primijetili grešku u Photoshopu.

Reality sestra Kim Kardashian (41) na Instagramu se pohvalila fotografijom iz teretane, a čini se kako nije očekivala paljbu reakcija na naizgled običnu fotku.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Pozirala je u plavom kombinezonu i tenisicama, a jedan od pratitelja odmah je primijetio grašku nastalu u Photoshopu. "Sprava iza nje je savijena, ovo je uređena fotka", "Netko nije dobro odradio svoj posao", "Zaobljena pozadina", "Barem je probala", samo su neki od komentara koje je dobila.

Da se zna poigrati Photoshopom, već je poznato kod Kim, no čini se kako to ne uzrujava ni nju, a ni njezine slavne sestre koje su također zbog sličnih situacija često na meti kritika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Posljednjih mjeseci se pak najviše piše o njezinu ljubavnom životu, a da je pronašla novu ljubav otkrila je nedavno. Ljubi mlađahnog komičara Petea Davidsona, a to što je 13 godina starija od njega ne predstavlja im prepreku.

Mlađahni Pete je prvi muškarac s kojim je povezana nakon razvoda od Kanyea Westa, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Uhvatili ga u javnosti prvi put otkako se razveo od glazbene dive, svi su primijetili i da je znatno izgubio na težini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene