izbjegava medije

Uhvatili ga u javnosti prvi put otkako se razveo od glazbene dive, svi su primijetili i da je znatno izgubio na težini

Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele je sa svojim bivšim suprugom Simonom Koneckim ostala u dobrim odnosima zbog sina Angela, a njega su sada prvi put uhvatili u javnosti otkako su se službeno razveli.

Milijardera Simona Koneckog fotografi su u javnosti uhvatili prvi put nakon što se službeno razveo od pop-zvijezde Adele. 47-godišnji Konecki uhvaćen je tijekom šetnje Beverly Hillsom ovoga tjedna, a svi su primijetili i njegovu veliku transformaciju.

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) odredio sud Detalji razvoda slavne pjevačice i milijardera neće biti dostupni javnosti, ali koštat će ih popriličnu svotu

Otkako se razišao od Adele, Simon je znatno izgubio na težini, no pokušava se držati što dalje od medija. Prije samo nekoliko dana Adele je upravo Simonu posvetila svoj novi album "30" tijekom dodjela nagrada BRIT, a onda je istaknula kako su oboje zaslužni za pjesme s kojima se vratila na svjetsku glazbenu scenu. Osim Simonu, album je posvetila i njihovu devetogodišnjem sinu Angelu.

Detalji Adelina i Simonova razvoda nikada ne bi trebali izaći u javnost, a pjevačica se za to dobro pobrinula. Prošle je godine uputila zahtjev sudu u Los Angelesu da detalje njihova razvoda drže u strogoj tajnosti. Adele i Simon su zbog svog sina Angela sve držali daleko od javnosti, a u dobrim su odnosima upravo zbog njega. Htjeli su izbjeći i razvode slične zvijezdama koje mjesecima "prljavo rublje" iznose u javnost.

"Adele i njezin partner su se razišli. Odlučni su u tome da sina odgajaju zajedno. Kao i uvijek, žele da njihova privatnost ostane dalje od javnosti. Neće dalje komentirati ništa vezano za razvod", obavijestili su u travnju 2019. godine Adeleini glasnogovornici.

Izvori bliski sada već bivšem paru govorili su nakon toga da su nakon osam zajedničkih godina i tri godine braka shvatili da su odnosi među njima više platonski te su shvatili da to neće funkcionirati.

Skrbništvo nad sinom će imati jednako, a sve vezano za financije neće otkrivati. Adele samo od autorskih prava dnevno zaradi oko 100.000 dolara, a njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 190 milijuna dolara. Sa Simonom nije potpisala predbračni ugovor.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Bruno (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Bernarda Bruno (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Bernarda Bruno (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +1 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Talentirana Bernarda zamalo je predstavljala Švicarsku na Eurosongu, a sada će treći put okušati sreću na Dori: "Treba vjerovati u snove!"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Nekad i sad Sjećate se koga je Severina ljubila kada je pobijedila na Dori? Zajedno su bili godinu dana, a pratio ju je i na Eurosong

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene