Jedinstveno izdanje!

Izlazak iz kuće pretvorila je u spektakl! Ulicama Beograda prošetala u mini kostimu koji su neki zamijenili za donje rublje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša nastupila je u Beogradu u kompletu uzorka leoparda koji izgleda kao donje rublje, a prije toga se javila na svojem Instagramu u jednom još golišavijem izdanju.

Pjevačica Jelena Karleuša (43) poznata je po svojem osebujnom stilu i svaki svoj izlazak iz kuće pretvori u spektakl, a posebno se trudi oko scenskih stajlinga.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Tako se u srijedu navečer na svojem koncertu u jednom beogradskom klubu pojavila u izdanju kakvo bi se rijetko koja njezina kolegica usudila obući, a ona je spremno pozirala fotografima, koji su je ulovili već na ulici.

Karleuša je nosila minijaturni kostim uzorka leoparda koji je izgledao kao donje rublje. Stajling je upotpunila kratkom jaknom istog uzorka, velikim naočalama nalik viziru te čizmicama s visokom potpeticom.

Jaknu je za nastup skinula pa se razgolićena razbacala po pozornici, a prije koncerta se na Instagramu pohvalila i jednim još golišavijim izdanjem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pozirala je u crnom bikiniju s tangama i s još jednim glomaznim naočalama, a fotku je, po običaju, dobro fotošopirala.

Karleuša je ranije istog dana bila i na komemoraciji pokojne Marine Tucaković, na kojoj nije mogla obuzdati emocije i cijelo je vrijeme s lica brisala suze.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) +1 Jessica Alba (Foto: Getty Images) Celebrity Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) +3 Ana Sasso (Foto: Facebook) Nekad i sad Ana Sasso prvi put u javnosti poslije dugo vremena, evo kako izgleda 38 godina nakon reklame zbog koje je postala seks-simbol!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene