Baš lijep potez!

Kostelići odlučili o imenima blizanki: Jednu kćer nazvat će u čast članu obitelji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivica Kostelić dobio je blizanke s Elin prošlog tjedna, a njegova supruga morala je otići iz bolnice dva dana nakon porođaja zbog potresa u Zagrebu.

Supruga Ivice Kostelića (40), Elin (39) rodila je prošlog petka blizanke u Petrovoj bolnici i brzo je otpuštena kući zbog situacije s potresom u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek pri ruci! Supruga Ivice Kostelića podijelila preslatki prizor njihovih kćerkica: "Mamine male pomagačice"

"Da nije bilo restrikcija zbog epidemije koronavirusa, sigurno bih bio u rodilištu uz suprugu Elin. Cure su rođene s malim vremenskim razmakom i malom razlikom u težini - jedna s 2650, a druga s 2530 grama", rekao je Ivica za Gloriju

No bivši skijaš nije htio otkriti o kojim imenima razmišljaju on i Elin. Gloria je saznala da su supružnici odlučili nazvati ih Kata i Jana. Navodno je Ivica ime Jana odabrao u čast svojoj mlađoj sestri, proslavljenoj skijašici Janici Kostelić (38), s kojom je jako blizak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is the first day of spring 🌼 Today is your day 🍀 Welcome my girls 👼👼 #twingirls #twins #gemini

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Inače, umirovljeni skijaš sa suprugom Elin i djecom, sinovima Ivanom (5) i Leonom (3), živi u Sobočanima pokraj Kloštra Ivanića. Ivica je za Laudato TV otkrio da će s krštenjem prinova pričekati dok ne budu bolji uvjeti s obzirom na koronavirus, a najavio je i proslavu. 

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) +0 Princ Louis (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte snimku koja je oduševila fanove kraljevske obitelji: Preslatki trio plješće za sve koji se bore s virusom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene