zaljubljeni golupčići

Kakav romantik: Pogledajte što je Rakitić priredio svojoj supruzi Raquel na osmu godišnjicu braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić i Raquel Mauri proslavili su osmu godišnjicu u Dubaiju, a jedno drugome su posvetili romantične objave na Instagramu.

Kod supružnika Raquel Mauri (31) i Ivana Rakitića (33) nikad ne nedostaje romantike, a pogotovo kada obilježavaju rođendane i godišnjice. 

Par je proslavio osam godina braka u Dubaiju u Burj Khalifi, neboderu koji je sa svojih 828 metara najviša građevina u svijetu. "Sretna godišnjica, moja ljubavi. Želim da uživaš u svemu što je pred nama. Zauvijek s tobom, moj živote. Volim te, princezo", napisao je Rakitić uz svoju objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Na fotografiji je nogometaš sa suprugom Raquel na večeri u neboderu, a na snimci je pokazao da joj je za godišnjicu poklonio mnoštvo ružičastih i crvenih ruža. "Volim te, moj živote", komentirala je Mauri njegovu objavu koju je lajkalo više od 100.000 ljudi. 

I Raquel je napisala romantičnu posvetu Ivanu i podijelila nekoliko slika. "Sretna ti godišnjica, moj živote, uvijek biram tebe", napisala je. Podijelila je fotografiju s večere kao i njezin muž, pokazala kakav je pogled iz nebodera, a pohvalila se i tortom te sobom ukrašenom  balonima, njihovim zajedničkim slikama i laticama ruža koje su na kauču i krevetu poslagane u obliku srca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Inače, Raquel i Ivan vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Celebrity Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +0 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević se našla u problemima, podijelila i snimke: "Smršavila sam 10 kila od muke"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene