Čestitke pristižu

Naša spisateljica poslije ljubavnog brodoloma s novim dečkom objavila sretnu vijest: "Vrijedilo je čekati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ingrid Divković na Instagramu je otkrila da je trudna te je objavila fotografije na kojima je pokazala trudnički trbuh.

Spisateljica Ingrid Divković postat će majka.

Sretnu vijest je objavila na svojem Instagramu gdje je podijelila fotografije na kojima pozira sa svojim partnerom i na kojima je pokazala trudnički trbuh.

"Kako mislite, tek miriše na proljeće? Pa ja sam još početkom zime novim životom u sebi procvjetala. Bože, hvala TI. Nas troje je vrijedilo čekati", napisala je u opisu fotki, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑰𝒏𝒈𝒓𝒊𝒅 𝑫𝒊𝒗𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 (@ingrid_divkovic)

Ingrid je prošle godine zbog prekida veze bila u centru pažnje domaćih medija, a onda je pričala kako se sa svojim bivšim dečkom razišla u mirnim okolnostima. Novog partnera i oca djeteta predstavila je na Instagramu u listopadu prošle godine.

Domaća spisateljica nikada nije krila da je u konstantnoj potrazi za ljubavi, koja joj je vječna inspiracija za knjige i blog koji redovito piše. Otkrila je kako je napisala novu knjigu, zbirku pjesama u prozi "Stare duše ne stare", koja bi svjetlo dana trebala ugledati uskoro.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Walme Alan Walme Alan Walme Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 4 +2 Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 6 Celebrity Upoznajte zgodnog brata naše najseksi plesačice, prvi put se natječu jedan protiv drugog, a on ima tužnu vijest za buduće obožavateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene