obradovali su pratitelje

Goran i Nives Ivanišević rijetko dijele zajedničke fotke, no sada su to napravili oboje, a pokazali su i kako uživaju sa sinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran i Nives Ivanišević na Instagramu su podijelili fotografije iz šetnje sa sinom Oliverom.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (49) i njegova supruga Nives (39) obradovali su svoje pratitelje na Instagramu rijetkim zajedničkim fotkama.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Par je sunčani dan proveo u šetnji gradom sa sinčićem Oliverom kojeg je Nives s leđa pokazala na fotki uz koju je podijelila i jednu na kojoj pozira s Goranom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Moji dečki", napisala je radijska voditeljica u opisu objave kojom je obradovala svoje pratitelje, a iste reakcije izazvao je i Goran koji je također na svojem Instagramu podijelio sličnu fotografiju kao i Nives, na kojoj zaljubljeno gledaju jedno u drugu.Tenisač je svojim pratiteljima uz fotku poželio sjajan dan, a mnogi su primijetili da je njegov već takav.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene